Időpont: 2022. október 17.
Vezeti: Kiss Anett pszichológus

A kezdő körben mindenki egy színnel jelképezte az aktuális érzelmi állapotát. Majd ennek magyarázata következett, ezzel felszínre kerültek az aktuális élethelyzeti nehézségek, megoldandó problémák.

A foglalkozás progesszív relaxációs gyakorlattal folytatódott, melynek során az izmok fokozatos ellazításával egy nyugalmi állapot létrehozása volt a cél.

Ebben az ellazult, nyugalmi állapotban egy egyszerű érzelemregulációs gyakorlatot végeztünk, az aktuális stresszhatások kezelésére.

A csoportfoglalkozás a csoporttagok aktív részvételével, hozzászólásaival, jó hangulatban zajlott.

A csoporton 9 fő vett részt.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat  vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Még a rák sem tudta kiütni, ő ellenben még ütőképes

2016. január 20-án Balzsay Károly ökölvívó világbajnok, gyógyult rákbeteg nagysikerű előadást tartott a Szekszárdi Alapszervezet meghívására.  “Túl van már számtalan műtéten: volt dolga az orvosoknak vele fül, kéz, vakbél, vagy éppen gerincsérv beavatkozás gyanánt. De Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közösségi egészségnap Debrecenben

A Közösségi Egészségszervezési Iroda meghívását elfogadva 2015. október 30-án 14:00 és 18:00 óra között a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, más szervezetekkel, intézményekkel együtt részt vett az Egészségnapon. Önkénteseink az emlőönvizsgálat oktatásával, a szűrővizsgálatok népszerűsítésével Olvass tovább...