Tartalomjegyzék

Segíteni másoknak mindig felemelő. Lehet ez egyszeri és folyamatos is, a lényeg, hogy tegyünk! Azt mondják, ha segítünk, az immunrendszerünk is erősödik tőle. Nem beszélve arról, hogy jónak is érezhetjük magunkat.

Ahhoz, hogy mi is tudjunk adni, kapnunk is kell, ez így egy körforgás. Támogatása nagy segítség a munkánkban!

Amivel segíthet bennünket: 

Önkéntes munkával

 Rendezvényeken való segítés, egy-egy konkrét feladat ellátása.
Amennyiben szeretne a Magyar Rákellenes Ligához csatlakozni önkéntesként, kérem jelentkezzen a lusztig.ildiko@rakliga.hu e-mailen, Gősiné Lusztig Ildikónál.

Termék támogatással

Amennyiben cégként, terméket tud felajánlani, vagy szeretne támogatni vele valamely egészségügyi intézményt és összekötő segítőre van szüksége, kérem írjon nekünk az info@rakliga.hu e-mail címre, Winkler Violettának.

Pénztámogatással

Köszönjük, ha munkánkat egy meghatározott összeggel támogatja. Hogy mire költjük, ezt megtalálhatja a pénzügyi beszámolóinkban.

A pénztámogatás útjai:

  • Honlapunkon keresztül, bankkártyával és PayPal utalással
  • Bankszámlára utalással: 12001008-00102329-00500008 (Raiffeisen Bank)
  • Sárga csekken, mely a központi irodában kérhető (1123 Budapest, Ráth György u. 6.)
  • Személyes befizetéssel a központi irodában (1123 Budapest, Ráth György u. 6.)
  • Hívásod remény! Hívd a 13600-as telefonszámot és üsd be a 48-as kódszámunkat, vagy küldj sms-t a 13600-as telefonra és írd be a 48-as kódszámunkat ( a Yettel egyelőre csak az sms-t engedélyezi)
    2022. évi beszámoló: a kevés adomány (és magas költségek) miatt a 2022. évben nem volt felhasználható összeg a Telefonos adományozásból.

1% felajánlással

1%