A MRL Salgótarjáni Alapszervezete januári Stresszoldó Klubjának vendége Szincsák Anna térrendezési tanácsadó volt, aki vetített képes előadásában rámutatott arra a nem általánosan ismert tényre, hogy egy otthon alaprajza, berendezése, tárgyai mennyi mindent elárulnak a benne élő emberekről.

Gyakorlati példákkal mutatott rá, hogy a lelkünkben zajló eseményeket meglássuk, nem feltétlen szükséges ecsetet ragadnunk. Van más módszer is, amely híven tükrözi, mi játszódik odabent.

„Az otthonunk éppen ilyen tükör. Annak, aki érti a nyelvezetét, egy olyan kulcsot ad a kezébe, amely kisimíthatja az ott élők éppen aktuális lelki hullámait. A lakásunk pontosan megmutatja, hogyan érezzük magunkat, hiszen otthonunk a lelkünk kivetülése!”

Beszélt az otthonunk és betegségeink kapcsolatáról, hogy mit tehetünk a káros hatások kivédésére és készségesen válaszolt az egyéni kérdésekre.

A programon negyvenegyen regisztráltak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hangtálak és óriás gongok gyógyító ereje

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2017.03. 27-i  Stresszoldó Klubjának vendég előadói Jászberényi Tünde és Péter, a Szívbölcső Műhely tagjai voltak. Először Jászberényi Tünde előadásában hallhattunk a hangfürdő jótékony hatásairól: beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Felvilágosító előadás a méhnyakrákról

A Karácsony Sándor Általános Iskolában  az MRL Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat szervezésében 02. 06-án és 8-án 4 osztályban (6, 7, 8, ) 2 – 2 orvostanhallgató tartott kis előadást a méhnyakról, az oltás fontosságáról, utána Olvass tovább...

Alapszervezetek

Jubileumi rendezvény Hajdúszoboszlón

2017.március 21-én, kedden 16 órakor jubileumi rendezvényt tart a Hajdúszoboszlói Alapszervezet a Hotel Délibáb Mirage rendezvénytermében. Kérjük, részvételi szándékát jelezze a szoboszlorakliga@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 70 394 4858-as telefonszámon.