Május 13-án volt a „Fő az egészség” főzőklub harmadik foglalkozása.

Élmény volt a főzés azon kívül, hogy az egészségünkhöz és a helyes táplálkozáshoz is hosszú távon hasznos programon vehettünk részt.

Köszönjük Szalayné Zsuzsának a lehetőséget és a sok munkát, amit az előkészületekkel és a foglalkozásokkal kiválóan végez.

8 fő kivételével a többiek korábban már főztek együtt. Öt 3 fős csapat vidáman, szorgosan készítette el a Zsuzsa által összeállított ételeket. Jó kikapcsolódásként éltük meg a főzést, a finom ételeket utána jó étvággyal fogyasztottuk el.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyposta Borsodnádasdon

2017.január 23-án tartottuk a XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében szervezett programunkat. 12.30 órától a felső tagozat 7-8-ik osztályos tanulói jöttek el a Móra Ferenc Általános Iskolából a Közösségi Ház és Könyvtár nagytermébe, ahol előadásokat Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség megőrzése, immunrendszer erősítése

A Miskolci Alapszervezet beszámolója Januári összejövetelünk mottója: Kezdjük  jól az évet! Négy dologra figyeljünk  oda: Táplálkozzunk egészségesen Mozogjunk rendszeresen Támogassuk  testünket vitaminokkal. Ne feledkezzünk meg az önvizsgálatokról  (január méhnyakrák  hete- menjünk el  nőgyógyászati szűrésre) Az egészségünkkel való törődés tehát nem csak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Évindító klubrendezvény Egerben

Évindító teadélutánt tartott a MRL Egri Alapszervezete január 10-én, a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában. A jól sikerült rendezvényen résztvevő tagok, megvitatták a 2023-as program tervezetet, majd Fűrné Mosoni Anita elnök a méhnyakrákkal kapcsolatos csoportos kvíz Olvass tovább...