Napsütéses október 17-én gyűltünk össze ligatagok a Hívás klub foglalkozására. (37 fő)

A találkozás örömére izgatott beszélgetésbe kezdtünk.

Kocsis atya lélekemelő gondolataival nyitotta meg a klubfoglalkozást. Kapcsolódott hozzá új előadónk: Dr. Horváth Judit adjunktusnő, „Mozgásszervi problémák és lehetőségek a megelőzésre, valamint kezelésükre” – Hogyan őrizzük meg a mozgás szabadságát – című előadásával. Röviden elmesélte, hogyan győzte le betegségét, ezzel is reményt adva sokaknak.

Előadása nem csak a mozgásról szólt, a tudományos előadás telítve volt hasznos, gyakorlati tanácsokkal is, amit diával is illusztrált. Élvezettel figyeltük előadónkat. Nagy sikere volt, amit az is alátámaszt, hogy újra kérték tagjaink más témában való felkérését.

Ezután a szokásos aktuális programok megbeszélése volt. (Motorral a mellrák ellen, Összefogás az emlőrák ellen, Sorstárs vándorkiállítás).

Már a téli, karácsonyi programokra készülünk, komoly tervekkel, elképzelésekkel.

Kértük jelezzék, milyen témákat szeretnének hallani a következő foglalkozásokon.

A Hívásklub következő foglalkozása: 2023. november 14. kedd.

Kozempel Zsuzsánna

MRL Hívás klubvezető

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karácsonyi ünnepség Hatvanban

2015. december 18-án békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival. Horváth Richárd Hatvan város polgármestere és dr. Demeter Jolán, a Magyar Rákellenes Liga elnöke nyitotta meg ünnepségünket Olvass tovább...

Alapszervezetek

Remény és szépség napja Salgótarjánban

2019-11-20 A CsillámVilág Kft. évekkel ezelőtt útjára indított egy programot, amelyet – a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének közreműködésével – először hívtak életre Salgótarjánban. A kezdeményezés célja, hogy az önkéntes hennafestők csodaszép motívumokon keresztül adják Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Tarnamérán

Az Egri Alapszervezet képviselte a Ligát 2019. augusztus 11-én a Tarnamérai Egészségnapon, PSA szűréssel, tanácsadással, önvizsgálat tanítással a férfi betegségek korai felismerése érdekében. Köszönjük a meghívást.