Napsütéses október 17-én gyűltünk össze ligatagok a Hívás klub foglalkozására. (37 fő)

A találkozás örömére izgatott beszélgetésbe kezdtünk.

Kocsis atya lélekemelő gondolataival nyitotta meg a klubfoglalkozást. Kapcsolódott hozzá új előadónk: Dr. Horváth Judit adjunktusnő, „Mozgásszervi problémák és lehetőségek a megelőzésre, valamint kezelésükre” – Hogyan őrizzük meg a mozgás szabadságát – című előadásával. Röviden elmesélte, hogyan győzte le betegségét, ezzel is reményt adva sokaknak.

Előadása nem csak a mozgásról szólt, a tudományos előadás telítve volt hasznos, gyakorlati tanácsokkal is, amit diával is illusztrált. Élvezettel figyeltük előadónkat. Nagy sikere volt, amit az is alátámaszt, hogy újra kérték tagjaink más témában való felkérését.

Ezután a szokásos aktuális programok megbeszélése volt. (Motorral a mellrák ellen, Összefogás az emlőrák ellen, Sorstárs vándorkiállítás).

Már a téli, karácsonyi programokra készülünk, komoly tervekkel, elképzelésekkel.

Kértük jelezzék, milyen témákat szeretnének hallani a következő foglalkozásokon.

A Hívásklub következő foglalkozása: 2023. november 14. kedd.

Kozempel Zsuzsánna

MRL Hívás klubvezető

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

Harcosok klubja beszámoló

Dr. Bogos Krisztina PhD, az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet főorvos moderálta a rendezvényt, amelyet Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke nyitott meg az Európai Rákellenes Kódex 12 pontjának ismertetésével. Dr. Varga János Ph.D. Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Egy nap a nőkért” – Figyelemfelkeltés az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében

Tizedszer szervezett figyelemfelkeltő sétát és programot 2018. október 5-én a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében. A program színhelye a Balassi Bálint Olvass tovább...

Klubfoglalkozás

Karácsonyi készülődés a Kézműves klubban

A Rákász Kézműves klubfoglalkozásán karácsonyi díszeket készítettek a résztvevők.