05.08
Taggyűlés
Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást.
Bemutatkozott egy újonnan belépő tagunk.
05.10.
Szalonnasütés
A mai napot szalonnasütéssel töltöttük Mátrafüreden a Bene patak partján lévő kijelölt szalonnasütő helyen. Kb 30-an táboroztunk le. Mindenki hozott magának nyársalni valót, amit a megsütés után jó étvággyal elfogyasztottunk. A tüzet a hegyoldalból szedett száraz fából és hozott tüzifából csináltak a fiúk.
Nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt. Úgy tervezzük, hogy hamarosan megismételjük.
05.13
Kézilabda meccs
Az MRL Gyöngyösi szurkolótábora a Gyöngyös-Csurgó kézilabda meccsen volt.
Sikeresen szurkoltunk. Csapatunk (a Gyöngyösi farkasok) nagyon szoros küzdelemben legyőzte Csurgó csapatát 25-24-re.
05.17
Fürdőzés
Kirándulni vágyó lelkes csapatunk ma Bükkszéken járt a Termálfürdőben.
Úszkáltunk és áztattuk magunkat a jó meleg vízben.
Később felköszöntöttük a születésnapos Editkénket.
Jó hangulatban telt a napunk habár kit esett az eső!
05.18.
Küldöttgyűlés
Budapesten részt vettünk az MRL küldöttgyűlésén.
Meghallgattuk az elnök 2022-es pénzügyi beszámolóját és a 2023-as terveket.
Parázs vita alakult ki a tagdíj emeléséről, és a küldöttek helyettesíthetőségéről. Végül abban is megállapodás született.
05.24.
Kastélylátogatás
A mai napon Gödöllőn jártunk , megcsodáltuk a  Gödöllői Királyi Kastély gyönyörű barokk épületét. Remek idegenvezetőnk volt a Gödöllői Alapszervezet tagjának személyében. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást.
Egy kisebb városnézés  után elsétáltunk az öt éve elültetett ginkgo biloba fához, és a Királyi Váróteremhez. Jókedvűen, élményekkel tele érkeztünk haza.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Herendre – Hatvani Alapszervezet

Időpont: 2019. április 28. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének  OGyIK tagjai közül többen csatlakoztunk a hatvani Országjárók klub tagjaihoz és 2019.04.28-án reggel nyakunkba vettük a világot és elindultunk Herend irányába. Kissé álmosan, de nagy Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet szeptemberi programja

2018.09.02. Családi Mozgásfesztivál – Budapest Millenáris 10-16 óra 2018.09.15. Jótékonysági Sportnap – Tó strand 9-13 óra 2018.09.15. Nyitott templomok éjszakája – Piliny 19 óra  2018.09.18. „A környezet és az egészség” Civil Kavalkád rendezvény Balassi B. M. Könyvtár Olvass tovább...

Alapszervezetek

Elfelejtett, NEM ELFELEJTETT ŐSEINK

Időpont: 2019 augusztus 16. Helyszín: Hatvani Galéria Podonyi János fotográfus kiállítására kaptak meghívást a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai. A távolabbi múlt fotóit gyűjtötte kiállítás keretében bemutatható formába a hatvani fotográfus. A tárlat érdekes, izgalmas Olvass tovább...