05.08
Taggyűlés
Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást.
Bemutatkozott egy újonnan belépő tagunk.
05.10.
Szalonnasütés
A mai napot szalonnasütéssel töltöttük Mátrafüreden a Bene patak partján lévő kijelölt szalonnasütő helyen. Kb 30-an táboroztunk le. Mindenki hozott magának nyársalni valót, amit a megsütés után jó étvággyal elfogyasztottunk. A tüzet a hegyoldalból szedett száraz fából és hozott tüzifából csináltak a fiúk.
Nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt. Úgy tervezzük, hogy hamarosan megismételjük.
05.13
Kézilabda meccs
Az MRL Gyöngyösi szurkolótábora a Gyöngyös-Csurgó kézilabda meccsen volt.
Sikeresen szurkoltunk. Csapatunk (a Gyöngyösi farkasok) nagyon szoros küzdelemben legyőzte Csurgó csapatát 25-24-re.
05.17
Fürdőzés
Kirándulni vágyó lelkes csapatunk ma Bükkszéken járt a Termálfürdőben.
Úszkáltunk és áztattuk magunkat a jó meleg vízben.
Később felköszöntöttük a születésnapos Editkénket.
Jó hangulatban telt a napunk habár kit esett az eső!
05.18.
Küldöttgyűlés
Budapesten részt vettünk az MRL küldöttgyűlésén.
Meghallgattuk az elnök 2022-es pénzügyi beszámolóját és a 2023-as terveket.
Parázs vita alakult ki a tagdíj emeléséről, és a küldöttek helyettesíthetőségéről. Végül abban is megállapodás született.
05.24.
Kastélylátogatás
A mai napon Gödöllőn jártunk , megcsodáltuk a  Gödöllői Királyi Kastély gyönyörű barokk épületét. Remek idegenvezetőnk volt a Gödöllői Alapszervezet tagjának személyében. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást.
Egy kisebb városnézés  után elsétáltunk az öt éve elültetett ginkgo biloba fához, és a Királyi Váróteremhez. Jókedvűen, élményekkel tele érkeztünk haza.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Fakanál Klubfoglalkozás Hatvanban

2020-10-01 A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2020. szeptember 28. Vezető: Sándorné Buda Ildikó A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat 2020. év ősznyitó klubfoglalkozásán az idénynek megfelelő gyümölcsökből készítettünk finomságokat. Sütőtökből, dióból, cukormentes kekszből, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Városi Sportos Egészségnap Salgótarjánban szűrővizsgálatokkal

Hosszú kényszerszünet után újból a megszokott helyen került lebonyolításra a népszerű városi rendezvény a főrendező, a Salgótarjáni Szabadidősport Egyesület irányításával, ahol mód volt sokféle mozgástípussal tenni az egészségünkért és egyúttal tájékozódni egészségi állapotunkról. A rendezvényen Olvass tovább...