05.08
Taggyűlés
Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást.
Bemutatkozott egy újonnan belépő tagunk.
05.10.
Szalonnasütés
A mai napot szalonnasütéssel töltöttük Mátrafüreden a Bene patak partján lévő kijelölt szalonnasütő helyen. Kb 30-an táboroztunk le. Mindenki hozott magának nyársalni valót, amit a megsütés után jó étvággyal elfogyasztottunk. A tüzet a hegyoldalból szedett száraz fából és hozott tüzifából csináltak a fiúk.
Nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt. Úgy tervezzük, hogy hamarosan megismételjük.
05.13
Kézilabda meccs
Az MRL Gyöngyösi szurkolótábora a Gyöngyös-Csurgó kézilabda meccsen volt.
Sikeresen szurkoltunk. Csapatunk (a Gyöngyösi farkasok) nagyon szoros küzdelemben legyőzte Csurgó csapatát 25-24-re.
05.17
Fürdőzés
Kirándulni vágyó lelkes csapatunk ma Bükkszéken járt a Termálfürdőben.
Úszkáltunk és áztattuk magunkat a jó meleg vízben.
Később felköszöntöttük a születésnapos Editkénket.
Jó hangulatban telt a napunk habár kit esett az eső!
05.18.
Küldöttgyűlés
Budapesten részt vettünk az MRL küldöttgyűlésén.
Meghallgattuk az elnök 2022-es pénzügyi beszámolóját és a 2023-as terveket.
Parázs vita alakult ki a tagdíj emeléséről, és a küldöttek helyettesíthetőségéről. Végül abban is megállapodás született.
05.24.
Kastélylátogatás
A mai napon Gödöllőn jártunk , megcsodáltuk a  Gödöllői Királyi Kastély gyönyörű barokk épületét. Remek idegenvezetőnk volt a Gödöllői Alapszervezet tagjának személyében. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást.
Egy kisebb városnézés  után elsétáltunk az öt éve elültetett ginkgo biloba fához, és a Királyi Váróteremhez. Jókedvűen, élményekkel tele érkeztünk haza.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségügyi szűrések Mátranovákon

A Bomrardier Transportation Hungary Kft Mátranováki Gyárában  2019.04.25-én tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérést, PSA tesztet, szájüregi és anyajegyszűrést végeztek a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei. A nap statisztikája a következő: PSA:                       93 fő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Betegek Világnapja

Az Egri Alapszervezet programja II. János Pál pápa 1992-ben elrendelte, hogy február 11-e legyen a Betegek Világnapja. A megemlékezéssel az Egyház kívánta háláját és elismerését kifejezni mindazoknak, akik életüket szentelték annak, hogy a betegekkel, szenvedőkkel Olvass tovább...

Alapszervezetek

“Fiatalokkal az egészségért szellemi vetélkedő Szekszárdon”

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete az idei évben is megszervezte a „Fiatalokkal az egészségért”szellemi vetélkedőt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen, melyen a szekszárdi középiskolákból 9 három fős csapat vett részt. A vetélkedő helyszíne: Olvass tovább...