05.08
Taggyűlés
Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást.
Bemutatkozott egy újonnan belépő tagunk.
05.10.
Szalonnasütés
A mai napot szalonnasütéssel töltöttük Mátrafüreden a Bene patak partján lévő kijelölt szalonnasütő helyen. Kb 30-an táboroztunk le. Mindenki hozott magának nyársalni valót, amit a megsütés után jó étvággyal elfogyasztottunk. A tüzet a hegyoldalból szedett száraz fából és hozott tüzifából csináltak a fiúk.
Nagyon jó hangulatú napot töltöttünk együtt. Úgy tervezzük, hogy hamarosan megismételjük.
05.13
Kézilabda meccs
Az MRL Gyöngyösi szurkolótábora a Gyöngyös-Csurgó kézilabda meccsen volt.
Sikeresen szurkoltunk. Csapatunk (a Gyöngyösi farkasok) nagyon szoros küzdelemben legyőzte Csurgó csapatát 25-24-re.
05.17
Fürdőzés
Kirándulni vágyó lelkes csapatunk ma Bükkszéken járt a Termálfürdőben.
Úszkáltunk és áztattuk magunkat a jó meleg vízben.
Később felköszöntöttük a születésnapos Editkénket.
Jó hangulatban telt a napunk habár kit esett az eső!
05.18.
Küldöttgyűlés
Budapesten részt vettünk az MRL küldöttgyűlésén.
Meghallgattuk az elnök 2022-es pénzügyi beszámolóját és a 2023-as terveket.
Parázs vita alakult ki a tagdíj emeléséről, és a küldöttek helyettesíthetőségéről. Végül abban is megállapodás született.
05.24.
Kastélylátogatás
A mai napon Gödöllőn jártunk , megcsodáltuk a  Gödöllői Királyi Kastély gyönyörű barokk épületét. Remek idegenvezetőnk volt a Gödöllői Alapszervezet tagjának személyében. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást.
Egy kisebb városnézés  után elsétáltunk az öt éve elültetett ginkgo biloba fához, és a Királyi Váróteremhez. Jókedvűen, élményekkel tele érkeztünk haza.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ingyenes melanoma szűrés és szakmai tanácsadás Debrecenben

A MRL Debreceni Alapszervezete a Kerekestelepi Termálfürdővel közösen ingyenes melanoma szűrést és szakmai tanácsadást hirdet fürdővendégek részére! Helye: Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping, Debrecen, Szávai Gyula u. 22. Időpontja: 2019. július 27. (szombat) 09.00 – 14.00 Közreműködők: Dr. Erdei Irén – bőrgyógyász Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orvosportrék – Dr. Nagy Gábor

Időpont: 2019.10.29 A MRL Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat Orvosportrék címmel előadássorozatot szervezett. Az Orvosportrék sorozatunk első részében dr. Almássy Sándor sebész főorvost kérdezte Erika Btoth. A beszélgetésből részleteket hallgathattak meg a Csillagpont Rádióban szeptember Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó egészségnapra Salgótarjánba

A Nógrád megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a MRL Salgótarjáni Alapszervezete egészségnapot szervez, melyen szűrővizsgálatokra várják az érdeklődőket. Helyszín: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 137-139. Igénybe vehető szűrővizsgálatok: Vérnyomásmérés EKG InBody testanalízis Vércukormérés Koleszterinmérés Szájüregi szűrés Olvass tovább...