2024.01.08.
Taggyűlés
Megtartottuk az idei év első taggyűlését. Tagdíjbefizetés után köszöntöttük új tagjainkat. Négy fővel gyarapodott a Liga Gyöngyösi Alapszervezete. Szeretettel fogadtuk őket. Megbeszéltük a vasárnapi világ séta részleteit. Beszéltünk a februárra tervezett gyöngyfűzésről, a farsangról és más tervekről. Javaslatot tettünk, hogy kit jelölünk a felkínált pozíciókba.
2024.01.10.
Túra
Az év első közös túrázásán igazi túra idő fogadott bennünket. Szikrázóan sütött a nap, a sár meg, a víz be volt fagyva, a Sástó is. Az útvonalunk Mátrafüred-Rákóczi forrás-Sástó-Mátrafüred volt. Jókedvűen, jól szórakozva sétáltuk végig a 10 km-es utat.
Köszönjük a túravezetőnknek ( tagunknak) ezt a csodás utat.
Tóth Lászlóné
A MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Kemoterápiás kendők Dóritól

Emlékeznek még a Brjeska Dóráról írt cikkre? http://rakliga.hu/2016/szerintem-vannak-csodak-de-neked-is-tenned-kell-ertuk/ Dóri nemcsak blogot és könyvet ír, varr is. Még saját magának kezdte el a kemoterápiás kendőket varrni, most már szinte folyamatosan készülnek. Azért kezdett bele, mert szerette Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fotókiállításra és immunológiai előadásra vár minden érdeklődőt szeretettel az MRL Egri Alapszervezet és a Mellrákinfo egyesület május 9-én.

Alapszervezetek

Mit tehet a háziorvos a betegekért?

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet szervezésében „Mit tehet a háziorvos a daganatos betegekért?” című előadás meghallgatására Előadók: Csordásné dr. Juhász Judit családorvos, MSc népegészségügyi szakember, a Magyar Rákellenes Liga elnökségi tagja Gliedné Olvass tovább...