A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának Mihók Viktória pszichológus volt a vendége 2017. szeptember 25-én.

Előadásából megtudhattuk, hogy az éber figyelmen alapuló stresszcsökkentés az évezredes keleti bölcsesség és a modern tudomány egyedülálló párosítása. Egyszerű, meditációs technikákat ismertetett a jelenlévőkkel, melyek rendszeres gyakorlása által könnyebben küzdhetünk meg a mindannyiunk életében jelentkező stresszel, szorongással, félelemmel, pánikkal, a fizikai és lelki fájdalommal. Klinikai kutatások igazolták, hogy az éberségmeditáció rendszeres művelése pozitív hatást gyakorol az agytevékenységre, az érzelmi folyamatokra, és az immunrendszerre.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői programajánló – 2023. január-február

ÖRÖKMOZGÓ lehetőség Gödöllő Városi és Térségi Uszoda 50 %-os kedvezményes úszójeggyel várja tagjainkat! SPORTOS információk, túrák, kerékpáros., úszó eseményeink ÖRÖKMOZGÓ fb csoportoldalunkon: https://www.facebook.com/groups/376441699936699 AdniJóga online  minden kedden 19.10 ( ingyenes) https://meet.google.com/qpe-pvso-byu AdniJóga élőben minden szerdán Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Segítő Szolgálat nyilvános Gyógy- és Meridián tornája a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán. A lelkes kis csapat a meleg és a közeledő vihar ellenére is tornászott!

Alapszervezetek

Egészségnap Halápon

2020-06-17 Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület 2020. június 13-án “Egészségnapot” szervezett, melyen a MRL Debreceni Alapszervezet 15 önkéntese vett részt. A rendezvényt Pósán László országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki rövid időre alapszervezetünk sátrához is odajött. Olvass tovább...