Tegnap, szeptember 26-án összegyűltünk néhányan, hogy elkészítsük a „SÉTA az életért – Összefogás a mellrák ellen” című rendezvényünkre a dekoráció egy részét.

A szorgos kezek alól hamarosan 80 db hurkapálcára ragasztott mosolygós arc került ki, melyeket a sétán a résztvevők kapnak majd a kezükbe, ezzel is kifejezve együtt érzésüket az emlőrák betegségben küzdőkkel.

Alapszervezetünk 2022. október 7-én, pénteken 16 órai kezdettel tartja rendezvényét a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban, ahonnan a SÉTA is indul.

Gyöngyös, 2022. szeptember 27.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Savanyúság másfél mázsa alapanyagból

A Siófoki Alapszervezet beszámolója Immár hagyománnyá vált, hogy a Siófok-Kiliti református gyülekezet minden év szeptemberében közös savanyúság eltevésen veszt részt, melyet a Kiliti városrészen működő Máltai Szeretetszolgálat Idősek Gondozóházának, illetve a Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ön választ, mi segítünk – I. helyezett Hatvan

A mai napon, Rozványi Balázs elnök úrral, a Magyar Rákellenes Liga elnökével, jelképesen átvettük a gyöngyösi Tesco áruházban, az “Ön választ, mi segítünk” pályázaton elnyert I. helyezésért járó díjat, plakettet!

Alapszervezetek

Batyus farsang a Hívás klubban

A Hívás klub február 13-i hagyományos batyus farsangján az Evangélikus Templom Közösségi termében a Szupersztár Mazsorett csoport fiataljai és vezetőjük Pákozdi Evelin adott táncos műsort, melyet a résztvevők vastapssal jutalmaztak. A mazsorettesek után klubtagjaink vidám Olvass tovább...