Tegnap, szeptember 26-án összegyűltünk néhányan, hogy elkészítsük a „SÉTA az életért – Összefogás a mellrák ellen” című rendezvényünkre a dekoráció egy részét.

A szorgos kezek alól hamarosan 80 db hurkapálcára ragasztott mosolygós arc került ki, melyeket a sétán a résztvevők kapnak majd a kezükbe, ezzel is kifejezve együtt érzésüket az emlőrák betegségben küzdőkkel.

Alapszervezetünk 2022. október 7-én, pénteken 16 órai kezdettel tartja rendezvényét a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban, ahonnan a SÉTA is indul.

Gyöngyös, 2022. szeptember 27.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Torna a József Attila könyvtárban

Délutáni csevegés a József Attila könyvtárban (torna előtt – torna után). Ma 6 km-t sétáltunk és 8000 lépést tettünk meg.

Alapszervezetek

Rózsaszín gyöngylánc a méhnyakrákos betegekért

A Mályvavirág programhoz kapcsolódva mi is készítettünk rózsaszín karkötőket és egy több méteres összefogás láncot, amit a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház nőgyógyászati osztályán Dr. Assani Omar Orvosigazgató és Dr. Pap Zoltán Főorvos urak vettek át.

Alapszervezetek

Közgyűlés Borsodnádasdon

február 19-én tartottuk éves Közgyűlésünket. Elsősorban néhány ligatagunk kézműves munkáiból készült kiállítást kell megemlítenünk, amelyekkel színesebbé vált délutáni programunk. Voltak itt festmények, bélyegek, horgolás-kötés- hímzés -varrás. A program tavaszváró énekekkel és versekkel kezdődött – az Olvass tovább...