Tegnap, szeptember 26-án összegyűltünk néhányan, hogy elkészítsük a „SÉTA az életért – Összefogás a mellrák ellen” című rendezvényünkre a dekoráció egy részét.

A szorgos kezek alól hamarosan 80 db hurkapálcára ragasztott mosolygós arc került ki, melyeket a sétán a résztvevők kapnak majd a kezükbe, ezzel is kifejezve együtt érzésüket az emlőrák betegségben küzdőkkel.

Alapszervezetünk 2022. október 7-én, pénteken 16 órai kezdettel tartja rendezvényét a gyöngyösi Mátra Művelődési Központban, ahonnan a SÉTA is indul.

Gyöngyös, 2022. szeptember 27.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Egerben

Az Egri Alapszervezet várja a sétálókat 2020. október 13-án 15 órára az Eszterházy Károly Egyetem A épülete (Líceum) elé. A téren neves szakemberek beszélnek a szűrések és a mellrák korai felismerésének fontosságáról.

Egyéb

Focival az emlőrák ellen!

Pink Month a Steelers magyar rajongói klub szervezésében Októberben, amikor Világszerte minden a mellrák elleni küzdelemről szól, a Steelers magyar rajongói klub újra adománygyűjtést szervez a Magyar Rákellenes Liga munkájának támogatására. A „Pink Month”, más Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves Megyei Alapszervezetek Önkéntes tanfolyama

Időpont: 2022. szeptember 07,8,14,16,21,22,27. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata 2022. évben is elindította Önkéntes képzését a Heves Megyei Alapszervezetek leendő segítőinek. Idén 17- en jelentkeztek Olvass tovább...