Bábonymegyer településen kiégett egy családi ház. A házat egy 5 gyermekes család vette meg a közelmúltban és éppen felújítása zajlik.
A Siófoki Alapszervezet nevében adományt adtunk át Bábonymegyer Polgármesterének, aki a család megsegítésére gyűjtést szervez és tárolja a felajánlott dolgokat, lehetőséget biztosítva a családnak, hogy éppen  szükséges dolgokat magukhoz vegyék.
Az adományban a cipő  és ruházaton kívül pelenkát, tisztálkodási szereket,  lázmérőt, edényeket, tartós élelmiszert, takarókat is vittünk.
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Taggyűlés és ünneplés

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Az ezévi utolsó taggyűlésünket december 6-án tartottuk, melyet összekötöttünk egy kis Mikulás-napi és karácsonyi ünnepléssel. Ismertetésre kerültek a közelmúltban elvégzett feladatok, többek között kilométergyűjtés a „45 nap alatt a Föld körül” Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés – választás és beszámoló – Gyöngyösi Alapszervezet

Közgyűlést tartottunk 2018. 03. 13-án, ezen a közgyűlésen küldötteket is választottunk, mert lejárt a mandátumuk. Tóth Lászlóné elnök köszöntötte a résztvevő tagokat, majd megválasztottunk a jegyzőkönyvvezetőt és a hitelesítőket. Megválasztottuk a Számláló bizottság elnökének Kerekesné Kiss Olvass tovább...