A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022. szeptember 20-án tartotta őszi első Stresszoldó Klubját a József Attila Művelődési Központ Klubtermében.

A felkért előadó Dudás Erika pszichológus, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének elnöke vetítettképes előadást tartott.

A szakember bevezető gondolataiban beszélt a stresszhelyzetek kiváltotta változásokról, a lelki válság kialakulásának előzményeiről. Példákon mutatta be a pozitív megküzdési stratégiákat, ismertetve hasznos praktikákat, követendő viselkedésformákat és részletezte a feladatorientált megoldás lehetőségeit.

Ezután interaktívvá vált a program: a jelenlevők aktívan bekapcsolódtak, kérdéseket vetettek fel a témával kapcsolatban.

Nagyon hasznos, érdekes, magas színvonalú előadást hallhattak a jelenlévők.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat 2019. júniusi programja

Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. emelet Fogadóóra: Hétfőtől – péntekig 9-13 óráig “10 000 Ezer Lépés Program” a prosztatarák ellen: Időpont: 2019. június 18. kedd 14 óra Előadó: Dr. Beöthe Tamás urológus-onkológus, Kapitány Olvass tovább...

Alapszervezetek

Amit a védőoltásokról és a szervezett szűrővizsgálatokról tudni kell

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete „Egészségklub” klubsorozatának utolsó előadása 2021. június 28-án a védőoltásokról és a szervezett szűrésekről szólt. A vetítettképes video előadója, dr. Ottmár Piroska salgótarjáni háziorvos volt. Előadásában bevezetésképpen felhívta a figyelmet Olvass tovább...