A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem
Időpont: 2022. március 8. 18 óra 

Ugyan az elmúlt évben, a járványhelyzetre való tekintettel elmaradt a városi nőnapi köszöntés, idén, a korlátozások enyhítése és teljes eltörlése miatt megvalósulhatott az ünnepi műsor. A Nagy Endre Rendezvényteremben gyűltek össze a hatvani hölgyek, hogy együtt, közösen éljék át ezt a kiváltságos napot.

A Hatvani Alapszervezet idén még nem tartotta meg a Nőnapi ünnepséget, sok betegtársunk még óvatosan megy zárt térbe, ezért döntöttünk úgy, hogy aki szeretne, elmegy  a városi rendezvényre.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet közel 170 nőtagjának önkénteseink személyesen – nőnapi üdvözlőkártyával és Béres cseppel – kedveskedett Nőnap alkalmából.

Lazányi Jánosné
elnök

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Petőfibányán

2017 10 12-én rendeztük meg a rózsaszín sétát, amin 93 fő vett részt. Jelenlétével megtisztelt bennünket Rozványi Balázs úr, a Magyar Rákellenes Liga elnöke. Amit ezúttal is tiszta szívből köszönünk. Beszédében felhívta a figyelmet a megelőzés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Majális a Dolinkában

A Magyar Rákellenes Liga önkénteseinek és tagjainak aktív részvételével szerveződött a városi majális Salgótarjánban. A gyönyörű természeti fekvésű Dolinkában tornaklubunk vezetője, Bablena Márti 9 órától Meridián 3-1-2 tornát szervezett. Ezzel párhuzamosan délig állapotfelmérésen, dietetikai tanácsadáson Olvass tovább...

Alapszervezetek

Megalakult a Sárszentágotai Alapszervezet

2016. február 12-én megalakult a Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezet. Szeretettel köszöntjük új tagjainkat!