A MRL Miskolci Alapszervezet tagjai és családjaik a Mikulásnál jártak!
A Diósgyőri Mikulásvonat nem egy hétköznapi utazást jelent a lillafüredi kisvasúton, hanem egy közel 2 és fél órás, varázslatos kalandot a gyermekek és családok számára a Mikulás meseszép, varázslatos Mesebirodalmában. A kívül-belül feldíszített és fűtött, (este kivilágított) vonaton minden kocsiban jelmezbe öltözött szereplők várták a gyermekeinket, akik az utazás alatt – játékos formában – felkészítést nyertek a lillafüredi feladatokra. Lillafüreden a „Mesebirodalom” kapujánál maga a Mikulás várta csapatunkat, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy 75 perces interaktív szabadtéri mesejátékba vonták be 60 fős csapatunkat, meseszép díszletek között, a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban. A program elsősorban a 2 és 10 év közötti gyermekek számára lett kitalálva, mert nekik jelent a Mesevilág valóságos élményt. A feldíszített Mikulásvonat járata, valamint a gyönyörű környezet a szülők és a kísérők részére is kellemes kikapcsolódást biztosított. Betegek-gyógyultak együtt szórakozhattak családjukkal és társaikkal.
A szabadtéri mesejáték programja úgy épült fel, hogy a Mesebirodalom lakóinak rövid színpadi műsorát követően először előcsalogatták a Mikulást, majd ezt követően a gyermekek összesen 4 helyszínen, egyenként 12 perces, a személyes közreműködésüket, ügyességüket is igénylő interaktív mesejáték keretében találkozhattak a Mesebirodalom lakóival.

Az idei évben ellátogathattunk Kifalvára, hogy ott segíthettünk Max-nak, és Cindy Lou-nak visszaszerezni az ellopott ajándékokat a Grincs-től. Megismerhettük hogyan is fognak halat télvíz idején az igazán profik – a nagy Ho-Ho-Horgász és a Főkukac ünnepi halszerzésének történetébe csöppenhettünk bele , illetve sok régi jó baráttal találkozhattunk, és közösen ünnepelhettünk Aranyhaj és Flynn Rider esküvőjén. Természetesen a Mikulás bácsi is várt bennünket díszes házikójában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket, akik meglátogatta őt a Mesebirodalmában.
A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek és túra/szabadtéri
Nem található automatikus leírás.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyodat! -Gödöllői évvisszatekintő

Kedves Tagjaink , Érdeklődő Követőink, Barátaink! Eseményekben gazdag év áll ismét mögöttünk. Mindent meg se örökíthetünk egy hangulat felelevenítő videóban, hiszen akkor több órát kellene eltölteni annak megnézésével. Várunk szeretettel programjainkon, beszélgetéseinken, de ha csak követtek  a távolból Olvass tovább...

Egyéb

Misszió: Szolgálat a rákbetegek érdekében – filmbemutató

2016. január 28-án az Uránia moziban mutatták be a Misszió: Szolgálat a rákbetegek érdekében című dokumentumfilmet, amely a Magyar Rákellenes Liga önkénteseinek munkáját mutatja be. Az 50 perces film rendezője Szobolits Béla Balázs Béla díjas Olvass tovább...

Egyéb

Új irodát kapott a Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete

Az önkéntesek heti három alkalommal várják a beszélgetni vágyókat az új irodában