Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vidám úszóverseny Hatvanban

Időpont: 2023. szeptember 9. Helyszín: Markovits Kálmán Városi Uszoda A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat immár 2013 óta szervezi meg hagyományos úszóversenyét a Markovits Kálmán Városi Uszodában, hogy felhívja a figyelmet az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Februári események Gyöngyösön

Tagjaink február 3-án a siroki várban és környékén (10 km), február 10-én a Kékestetőn és környékén (6 km) túráztak. Február 4-én közgyűlést tartottunk 40 fő részvételével. Február 9-én Natura Napon vettünk részt a Gyöngyösi Művelődési Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap a Széchenyi Zsigmond Magyar Vadászati Múzeum és Kastély

Időpont: 2024. október 5. A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat meghívást kapott a Széchenyi Zsigmond Magyar Vadászati Múzeum és Kastélyban megrendezésre kerülő Egészségnapra, amit örömmel elfogadtunk. Különböző szűréseken, tanácsadásokon lehetett részt venni, amit az Hatvani Olvass tovább...