Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó
Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.
Hozzávalók 4 adaghoz:
- 1 doboz vörösbab (konzerv)
- fél fej lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- fél kávéskanál füstölt paprika
- 1 kávéskanál citromlé
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítés:
- a vörösbab konzervet csepegtessük le
- a hagymát vágjuk össze
- az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
- tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek
Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője
Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.