Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó Ságújfaluba gyöngyfűzésre – XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Szeretettel meghívjuk Önt a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódva Ságújfalu Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a NMKH SJH Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztálya és a Mályvavirág Alapítvány   rendezvényére A Művészeti Iskola zenei Olvass tovább...

Alapszervezetek

„Füst-öl” pályázat

„(A) mit tehetünk,(a)mit tehetsz a rák ellen” „Füst-öl” pályázat A Rákellenes Világnap alkalmából, az „(A) mit tehetünk,(a)mit tehetsz a rák ellen” jegyében  a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete és a B.A.Z megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hogyan kérdezzek? Betegjogok és orvos beteg kommunikáció

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete a 2020-as év első Egészségklubját január 14-én, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban tartotta a mindenkit érintő, a gyógyulás eredményességét befolyásoló témákról. A kerekasztal beszélgetést Rigó Anita, a Szent Lázár Megyei Kórház Olvass tovább...