Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Balatoni Szezonnyitó Siófokon

Balatoni Szezonnyitóvolt 2017. június 3-án, Siófokon. Dr. Lengyel Róbert ünnepi beszéde előtt Peller Károly operett énekesnek adta át a Kálmán Imre emlékplakettet, Kálmán Imre üdvözlőtáblát avattak a vasútállomás előtti parkban és ünnepi menet vonult zászlóforgatók Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés – Együtt a méhnyakrák ellen

A Magyar Rákellenes Liga Hegyvidéki Alapszervezete és a Budapesti segítő Szolgálat együtt  csatlakozott a Gyöngyöm” Együtt a méhnyakrák ellen„ című programsorozathoz! Mi 2019.02.20-án tartottuk a gyöngyfűző programunkat, melynek célja az volt, hogy  az aktivitásunk során minél Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet önkéntes segítőinek köszöntése

Időpont: 2018. szeptember 22. szombat Helyszín: Doktay u. 18. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám, beszélgetéssel, főzőcskézéssel. Csekélyke jutalmazás volt ez Olvass tovább...