A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2020. 10.06-i „dupla” klubnapot  tartott a Beszterce lakótelepi Közösségi térben. A második téma felkért előadója, Füleki Andrea gyógytornász „Preventív gyógytorna kopásos ízületi problémákra” címmel tartott prezentációt.

Az előadó beszélt a fiziológiás ízületi kopásról, a familiáris halmozódás veszélyéről, a prevenció fontosságáról, a rendszeres szakszerű, ajánlott mozgásformákról.

Előadása és a kérdések megválaszolása után a szabad levegőn „tetőtől-talpig” minden ízületet megmozgattatva megtornáztatta a jelenlévőket.

Az esemény, amelyen harmincegy fő vett részt, a Palóc Hálózati Szövetség „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével a salgótarjániak egészségéért” pályázati projekt részeként valósult meg a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakmai megvalósításával.

A programon gondosan ügyeltünk a járványhelyzet előírta szabályok betartására.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nordic walking és OGYIk tagok közös kirándulása a Mátrában

A Hatvani Alapszervezet természetbarát tagjai 2019. szeptember 5-én a festői szépségű Mátrába kirándultak. Az újdonságnak számító Libegőre is felmerészkedtünk mi bátrabbak és a magasból gyönyörködtünk a tájban. Visszatérve Sástóra megpihentünk, majd elindultunk gyalog a kijelölt Olvass tovább...