2020-08-06

Egy jól sikerült nap eseményei képben. A MRL Gyöngyösi Alapszervezete és egy választókerület képviselője gulyáspartit szervezett.

Az alapszervezet tagjai túráztak Kékestetőn és környékén. Unokák is részt vettek a kiránduláson.

Augusztus 5-én a Mátrában voltunk túrázni. Mátraháza-Mátrafüred a Kalló völgyön keresztül. Egy unoka is eljött a vidám hangulatú, sok nevetéssel teletűzdelt túrára.

Augusztus 6-át a Velencei tónál töltöttük. Sétáltunk, hajókáztunk, ismerkedtünk a tó környékével.

Augusztus 18-án Hatvanban voltunk Kissné Váradi Klára “Nemcsak a test, a lélek is sajog” című előadásán.

Augusztus 19-én túráztunk Mátraszentimrén, rövidebbre sikerült, mert esős, ködös és párás idő volt.
Még ugyanazon a napom elmentünk a Sástóhoz.

2020. augusztus 25-én a Vöröskereszt meghívó küldött az alapszervezetünknek, hogy részt vegyünk a véradásnál és hirdessük az MRL tevékenységét.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Különleges NŐNAP Gödöllőn

2020-03-18 Ebben a szép, napsütéses időben, …feloldva mindennapjaink nehézségeit…., idézzük fel még egyszer azt a napot , amikor bennünket, NŐKET ünnepeltek . 🥰 A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közössége, Vajek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Melanóma szűrés Gyöngyösön

Alapszervezetünk vezetősége nagyon fontos feladatának tartja a szűrővizsgálatok szervezését. Ezúttal bőrgyógyászati rákszűrést, azaz melanóma szűrést szerveztünk a gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandon, 2022. július 30-án (szombaton) 10-15 óráig. A szűrővizsgálatot Dr. Kirschner Ágnes Olvass tovább...