Séta Budapest belvárosában – 2018. május 3.

Az Egri Alapszervezet 19 fős kis csapata a 2018-as évben is folytatja Budapest nevezetességeinek megtekintését. Megnéztük a Bazilikát, a kilátójából fővárosunk csodás panorámáját.

Látogatást tettünk a Dohány utcai zsinagógában, ahol megismerkedhettünk az építése történetével, belső díszítettségével, valamint az Emlékkerttel, majd meglátogattuk a Zsidó múzeumot, melynek gyűjteményén keresztül megismerhettük a zsidó hétköznapokat és ünnepeket.

A nap befejezéseként sétáltunk a belvárosban kihasználva a csodálatos időt, ami május elején ritkán fordul elő.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat csatlakozott a negyedik Világ sétához. A részvevők ¾ 3-kor gyülekeztek a Nagyerdei stadion északi kapujánál. Pappné Ráduly Irma fogta össze a lelkes csapatot, majd egy kis tájékoztató, köszöntő után pontosan 15.00 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Torna Gyöngyösön

A Bugát Pál Kórház tornatermében, 2019. április 8-án, Nagyné Tóth Márta gyógytornász segítségével, az egészség megőrzése érdekében gyógytornán vettünk részt. “Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen” –  minden hónap első hétfőjén.

Alapszervezetek

Hatvani augusztusi programok

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Fakanál klub, táplálkozási tanácsadás 2.: Időpont:  2020. Augusztus 3. hétfő 15 óra 30 perc Előadó: Sándorné Buda Ildikó dietetikus  Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.út.16.  Nővérszálló Olvass tovább...