Séta Budapest belvárosában – 2018. május 3.

Az Egri Alapszervezet 19 fős kis csapata a 2018-as évben is folytatja Budapest nevezetességeinek megtekintését. Megnéztük a Bazilikát, a kilátójából fővárosunk csodás panorámáját.

Látogatást tettünk a Dohány utcai zsinagógában, ahol megismerkedhettünk az építése történetével, belső díszítettségével, valamint az Emlékkerttel, majd meglátogattuk a Zsidó múzeumot, melynek gyűjteményén keresztül megismerhettük a zsidó hétköznapokat és ünnepeket.

A nap befejezéseként sétáltunk a belvárosban kihasználva a csodálatos időt, ami május elején ritkán fordul elő.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Önkéntesek Napja Szekszárdon

A Mentálhigiénés Műhely, a Szekszárdi Civil Kerekasztal és Szekszárd MJV Önkormányzata által szervezett immár hagyománnyá vált Önkéntesek Napja és Hála Gála rendezvényen a fenti szervek meghívására részt vett a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Immunrendszerünk és a rák – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet márciusi klubrendezvényén dr. Maszárovics Zoltán immunológus, a Markhot Ferenc Kórház orvosigazgatója előadását hallgatták meg a résztvevők az immunrendszer szerepéről és feladatairól a szervezet működésében, valamint szerepéről a daganatok kialakulása során.

Alapszervezetek

Mi nyomja a szíved? – avagy mik is azok az elhárító mechanizmusok?

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete tisztelettel meghívja Önt és minden kedves érdeklődőt a  „Mi nyomja a szíved”? – avagy mik is azok az elhárító mechanizmusok ?  című előadásra. Előadó: Árvai Dorottya klinikai szakpszichológus jelölt Helyszín: Szekszárd, Szent Olvass tovább...