A MRL Salgótarjáni Alapszervezet március havi Stresszoldó Klubja a tavaszvárás jegyében telt el. Bablenáné Kovács Márta irányításával megtanultunk krepp papírból hóvirágokat, színes tulipán csokrokat készíteni.

Az először még lehetetlennek tűnő feladatot végül mindenki sikeresen megoldotta és szinte egy tavaszi mező kerekedett a munkaasztalon a szebbnél szebb színes virágokból.

A két órás foglalkozás nem telhetett el vidám beszélgetések nélkül sőt a soron következő programok is megbeszélésére is jutott idő.

A foglalkozás után a 23 fős társaság a „tavaszra hangolva”, jó kedvűen indult haza.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Gyöngyösi Alapszervezet

Választó közgyűlés Gyöngyösön

Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása, a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv Olvass tovább...

Alapszervezetek

Test és lélek összeér – erdőfürdő a Valkói erdőben

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezet “ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közösségének Lelkisegély csoportja 2021. május 16-án vasárnap, a Lelki Elsősegély Szolgálatok Világnapján “Piknik kosaras”, ismerkedős, meditációs, jógás, dallam programos erdő sétát tartott hagyományindító jelleggel. Helyszín: Olvass tovább...