Egerszalóki séta

Április 18-án az Egri Alapszervezet tagjaival hosszú sétát tettünk Egerszalókon jó időben, jó levegőn. Kivételesen nem a gyógyfürdőt látogattuk meg, hanem a skanzenné átalakított Egerszalóki Barlanglakásokat. A Sáfrány utca végén található lakások a 17-18. században épültek és még a 20. században is lakták. Egy – egy épületben a rég múlt idő bútorait, szerszámait láthattuk és egy 3D mozival igazi időutazáson is részt vehettünk.

Az Egri Törvényszék meglátogatása

Április 20-án a felújított egri Törvényszék épületét tekintették meg a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet tagjai több érdeklődővel együtt. A szervezett sétán megcsodálhattuk a 110 éves épület felújított tárgyalótermeit és az épület  belső kialakítását. Magyarországon 185 bírósági épület található, de az egri az első, amelyben befejeződött a teljes körű rekonstrukció.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Senior örömtánc – Hatvani Alapszervezet

Elindítottuk őszi programjaink keretében a Senior örömtáncot is, Varga Julika, gödöllői önkéntes vezetésével. Minden héten kedden 15 órakor kezdődik a Grassalkovich Művelődési Házban. Várunk mindenkit szeretettel, ingyenes a programunk!

Alapszervezetek

Fakanál klub

Beszámoló a Hatvani Segítő Szolgálat Fakanál klubfoglalkozásról Időpont: 2019. szeptember 17. 16:30 Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus Fakanál klubfoglalkozás és táplálkozási tanácsadás. Egészséges és tápláló tészta salátát készítettünk a mai napon. A klubfoglalkozáson nemcsak az ételt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vendégségben a Miskolc-Belvárosi Református Egyházközségnél

Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség vendégei voltunk Szombati diakóniai délutánon lehetőséget kaptunk, hogy bemutatkozzunk, bemutassuk betegszolgálatunkat, klubjainkat. Elmondtunk mi az, ami összeköt bennünket: a közös sorsok, jó közösség, szeretet. Köszönjük a gyülekezet támogatását, vendéglátását.