Egerszalóki séta

Április 18-án az Egri Alapszervezet tagjaival hosszú sétát tettünk Egerszalókon jó időben, jó levegőn. Kivételesen nem a gyógyfürdőt látogattuk meg, hanem a skanzenné átalakított Egerszalóki Barlanglakásokat. A Sáfrány utca végén található lakások a 17-18. században épültek és még a 20. században is lakták. Egy – egy épületben a rég múlt idő bútorait, szerszámait láthattuk és egy 3D mozival igazi időutazáson is részt vehettünk.

Az Egri Törvényszék meglátogatása

Április 20-án a felújított egri Törvényszék épületét tekintették meg a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet tagjai több érdeklődővel együtt. A szervezett sétán megcsodálhattuk a 110 éves épület felújított tárgyalótermeit és az épület  belső kialakítását. Magyarországon 185 bírósági épület található, de az egri az első, amelyben befejeződött a teljes körű rekonstrukció.

Kapcsolódó bejegyzések

Gyöngyösi Alapszervezet

Választó közgyűlés Gyöngyösön

Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása, a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv Olvass tovább...

Alapszervezetek

A salgótarjáni Tornaklub csatlakozott az Európai Sporthét eseményeihez

Gyógytornász vezetésével keringésjavító tornával és Meridián 3-1-2 tornával vettünk részt a Szabadidősport által meghirdetett országos eseményen.