A Kisboldogsszony Római Katolikus templomban február 02-án 10 órától az ünnepi szentmisét Varga András plébános atya celebrálta és a Rákellenes Világnap alkalmából  a daganatos betegek gyógyulásáért  imádkoztunk. András atya személyes hangvételű, gondolatindító. cselekvésre buzdító meleg szavai minden jelen lévőt megérintettek. Az ünnepi liturgia felemelő szépségéhez hozzájárult a Dénes Márta hitoktató vezette ÉLŐK kórusának zenével kísért csodálatos éneke.

 Az oltáron égő gyertya, a fény, amely felragyogott Jézus Krisztus születésekor, megvilágít mindent, gyógyít, reménnyel és szeretettel tölti el életünket. Arra hív bennünket, hogy fogadjuk be Jézust a szívünkbe s hordozzuk az Ő világosságát.

A mise végén valamennyien Balázs-áldásban is részesültünk.

Hálás szívvel köszönjük Varga András esperes úrnak, a Dénes Márta vezette énekkarnak és minden közreműködőnek és részvevőnek a közös imádkozást.

Kapcsolódó bejegyzések

10000 lépés program

10EzerLépés Program 5. helyszín – Eger – beszámoló

Bak Imre az Egri Alapszervezet elnökének megnyitójával és  Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnökének köszöntőjével kezdődött Egerben a 10Ezer Lépés program 5. rendezvénye. Dr. Szabó József az Egri Markhot Ferenc Kórház urológus főorvosa, Kapitány Olvass tovább...

10000 lépés program

Elkerülhetik a férfiak, hogy végzetes legyen a prosztatarák

2019-11-27 A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata 2019. november 25-én rendezte meg a 10 Ezer Lépés Program – Lépéselőny a prosztatarákkal szemben című rendezvényét a Debreceni Művelődési Központ Pódium termében. Közel 180 Olvass tovább...