Békében, szeretettben töltöttünk el egy szép karácsonyi hangulatot árasztó délutánt 2018. december 14-én, a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival és vendégeivel.

Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere és Rozványi Balázs, a Liga elnöke köszöntőjét követően az 5. számú Általános Iskola tanulóinak műsora, majd Tóth Józsefné és Reucsán Józsefné szavalata, Várhegyi Ferencné szép karácsonyi éneke varázsolta még szebbé ünnepünket.

Az ünnepi program keretén belül a Magyar Rákellenes Liga vezetősége nevébe Rozványi Balázs elnök úr köszöntötte a hatvani alapszervezet önkéntes segítőit.

Csodálatos hangulatban, közös karácsonyi dalok éneklésével, halk zene kíséretével beszélgetve telt el a délután.

104 vendég vett részt az ünnepségünkön Hatvanból, Kerekharasztról, Lőrinciből, Boldogról, Erőműtől, Petőfibányáról, Ecsédről.

Lazányi Jánosné elnök

Támogatók: Hatvan Város Önkormányzata, Hatvan Tv, Zombori Kft., Tesco

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!  

Egyéb

Szent és Profán – egy kiállítás képei

Jöjjön el és nézze meg két fiatal művész kiállítását 2015. február 12-én 18:30 órakor a Berekai Art Studióban!

Alapszervezetek

3 éves a Rákosmente Alapszervezet

Alapszervezetünk január 10-én ünnepelte megalakulásának 3. évfordulóját! Szinte hihetetlen, de már kinőttünk a csecsemőkorból, hátrahagyva a kezdeti botladozásokat! Az évfordulót születésnapi ebéddel ünnepeltük a Diófa étteremben.