A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete szeptemberi Egészségklubjának témája a környezet és az egészség kölcsönhatása volt. A programhoz több civil szervezet is kapcsolódott.

Az esemény középpontjában Dr. Gundy Sarolta kandidátus asszony „A környezet, a gének és a rák” című előadása állt, melyet nagy érdeklődéssel hallgatott a népes számú közönség.

Kísérő programként kulturális blokk, senior tánc bemutató, egészséges étkek kóstolója szerepelt.

A jelenlévők a program előtt és után szűrővizsgálatokon vehettek részt (volt állapotfelmérés, festékes anyajegyszűrés, szájüregi szűrés, PSA teszt, vércukor és vérnyomás mérés)

Igen nagy érdeklődés követte mind a programot, mind a szűréseket.

A regisztráltak száma száznegyven volt.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozgással a rák ellen! Rendezvény Pusztaszabolcson

Sok szeretettel várunk Minden Érdeklődőt salátabárra és beszélgetésre arról, ami bizonyított: a mozgás betegségmegelőző minden tekintetben. Adózzunk együtt ennek a lehetőségnek! Időpont: 2018. április 28. Helyszín: Pusztaszabolcs, K2 Gym&Fitness A programokról bővebben K2 GYM facebook Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hogyan szabaduljunk meg a karantén alatt felszedett kilóktól?

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022 februári  Stresszoldó Klubjának témája a karantén és korlátozó intézkedések kapcsán felszedett „karantén kilóktól” való megszabadulás lehetősége volt. A felkért előadó, Szőllősiné Zeke Judit dietetikus, életmód tanácsadó szokásához híven, Olvass tovább...