A Hegyvidéki Alapszervezet Nordic Walking botos oktatást szervezett. Tavasszal indult az oktatás, most ősszel folytatódik a  Hajógyári-szigeten, csodálatos környezetben.

Hatvanból négyen jelentkeztünk az oktatásra. Bemelegítésnek egy jó kis tornával indítottunk, majd az edzőtől kapott botokkal próbáltuk elsajátítani a tanultakat. Sikerrel! Nagyon jól éreztük magunkat a friss levegőn, és vidáman, a sok gyaloglástól elfáradtan, kipirult arccal jöttünk haza.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi készülődés Egerben

Az Egri Alapszervezet novemberi programján ajándékot készített az Onkológiai Osztály betegeinek, amit a tagok képviselői ADVENT hetében fognak átadni az éppen ott tartózkodó betegeknek. A csekély alkotásokkal szeretnék tudatni az onkológián kezeltekkel, hogy gondolnak rájuk és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mindenkiért sétáltunk, aki a rák ellen harcol

A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezete 3 területen vett részt a sétán.  “A Rákellenes Világnapot immár 21 éve tartják minden év február 4-én. Idén van a Nemzetközi Rákellenes Unió (UICC) hároméves „Ez vagyok és ezt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért Salgótarjánban – összefoglaló film

Ének, kerekasztal, legszebb fotók az egészséges nőkről, rózsaszín séta, örömtánc, festés a kórházban és 5 km-es gyalogtúra. Nézd velünk!