A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a Mentálhigiénés Műhely meghívására részt vett 2021.12.07.én megrendezett eseményen, melyen 3 fővel képviselte az Alapszervezetét.

Szikla József, az Alapszervezet elnöke személyesen vallatta a MIKULÁS szerepét, ajándékokkal (szaloncukor) kedveskedve a csöppségek és a szüleik nagy örömére.

Vígh Ferencné Rózsika a hagyományoknak megfelelően ünnepi versek előadásával fokozta az ünnepi hangulatot.

Pócs Margit pedig a felkonferálást vállalva tette nagyon hangulatossá ezt a gyönyörű ünnepi rendezvényt.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségmegőrzés a nőgyógyász szemével

A MRL Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2020 március 3-án 8 órakor az Eszterházi Károly Egyetem Érsekkerti épületében (Eger, Klapka György u. 12.) dr. Rozs László szülész-nőgyógyász előadására.

Alapszervezetek

Márciusi mozgásos programok Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Tagjaink március hónapban is folytatták mozgásprogramjaikat.  Kis létszámban, 2-3 fő sétált egyszerre, szabályokat, a maszk és távolságbetartást betartva sétaköröket, nordic walking túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szekszárdra tett látogatást a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezete

2016. május 18-án a Kőbányai Alapszervezet vezetősége és aktivistái látogatást tettek Szekszárdon  a Gemenci erdőben és a Pörbölyi Ökoturisztikai Központban. A két alapszervezet: a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Olvass tovább...