A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2016. június 07-én tartotta a nyári szünet előtti utolsó szabadtéri programját a salgótarjáni Tó Strandi Gyermektáborban, immár hatodik éve hagyományosan a három felvidéki megyeszékhely képviselőivel.

A gyönyörű környezetben és csodálatosan kellemes időben a köszöntő után megkezdődött a program, melyben testi és lelki tréningek egyaránt voltak.

Szó volt a mosoly, a nevetés és a humor  gyógyító,  közösség kovácsoló  erejéről, egy kis „humor csokorral” fűszerezve, pszichológus és Simonton terapeuta szakértők vezetésével a stresszoldást  gyakorolhattuk játékos formában, személyi edző vezetésével bemelegítő tornán, Nordic Walking túrán és Meridián 3-1-2 tornán is részt vehettek a jelenlévők.

A kellemesen elfáradt csapat ezután közös ebéden vett részt, amit zenés-táncos műsor követett a Havanna Senior Tánccsoport, a Rozmaring Népdalkör és az Etesi Hastánc Klub tagjainak előadásában.

A jó hangulatú program közös tánccal, énekléssel zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Összefogás az emlőrák ellen szimpózium és séta Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete október 13-án Összefogás az emlőrák ellen szimpóziumot és sétát szervezett. A szimpózium helyszíne a Polgármesteri Hivatal Nagyterme volt, ahol 70 fő résztvevő foglalta el a helyét. Dr. Hallay Judit Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rendhagyó mese a koronavírusról!

MESEMONDÓNK (meseírónk): OLÁH ANDRÁS Hogy’ kezdődnek a mesék? Egyszer volt, hol nem volt, az üveghegyeken túl, de az Óperenciás tengeren innen….. Na ez a mese így kezdődik: Itt és most!!!!! Van egy gonosz kis törpe, Olvass tovább...