Meghitt hangulatban, szép műsorokkal és jó beszélgetésekkel telt a délután

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2014. dec. 12-én 14 órától tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Kálmán Imre Kulturális Központban. Az előzetes felmérés alapján 80 fő jelezte részvételét, így annyi csomagot készítettünk előre.

Az ünnepségen jelen volt Jánossy Gábor, a Nyugdíjas Egyesület vezetője.

Csohánné dr. Kovács Anna elnök üdvözlő szavai  után Keszthelyi Györgyné mondott szép ünnepi beszédet, majd  Kolumbán Gézáné tagunk karácsonyi verseket, illetve Bodorfai Lászlóné egy megható novellát olvasott  fel. Ezután a Kálmán Imre Műhely gyermek és felnőtt tagjai karácsonyi történetet, illetve énekeket adtak elő, majd a Nyugdíjas Klub néhány tagja karácsonyi dalokat énekelt, a végén már együtt a jelenlévőkkel. Igazán hálásak vagyunk nekik a szép műsorért, a meghitt hangulatért.

Ezután a csomagok átadása történt a jelenlévők részére, majd a Martzy Ferenc vállalkozó által felajánlott pogácsák és tagjaink finom süteményeinek kóstolása közben a jó hangulatú beszélgetések és a nagyon hiányolt együttlétek fontosságának kifejezése jellemezték az ünnepi műsorunkat.

Áldott, békés, boldog karácsonyt és jó egészségben megélt új évet kívánva egymásnak, tértünk haza.

Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon segítette  – akárcsak a jelenlétével is –  ezt a kis ünnepséget.”

Csohánné dr. Kovács Anna
a MRL Siófoki Alapszervezet elnöke

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Márciusban ezek történtek az Alapszervezetünkben

A cukorbetegségről hallgattunk előadást 2013. március 6-án Orlai Petrics Soma Kulturális Központban. Csoportos nőgyógyászati, méhnyakrák szűrést indítottunk el, városunkban, amelyen 15 hölgy vehetett részt egy alkalommal. A tisztségválasztó közgyűlés után, Nőnapi köszöntés, és filmvetítés tette Olvass tovább...

Egyéb

Meghívó “A háztartási balesetek” című előadásra

Figyelem felkeltése a háztartási balesetek megelőzésére. Mi a teendő, ha gyorsan kell a segítség, forrázás, áramütés, gyógyszermérgezés, füstmérgezés, égési sérülések és egyéb balesetek esetén!

Egyéb

Diákok, kalandra fel! Egészséges életre nevelés sporttal

Diákok, kalandra fel! “Sporttal az egészséges életért” A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítős Szolgálat, valamint a MSZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakgimnázium vetélkedőt szervez a Miskolci Szakképzési Centrum 9. osztályos diákjainak.  Olvass tovább...