A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet idei évben is megrendezte évzáró értekezletét, a hagyományainak megfelelően, ezúttal az alapszervezet megalakulásának 8. évfordulóját ünnepelve.

Az ünnepélyes megemlékező rendezvényen részt vett az alapszervezet tagsága, a meghívott vendégek, a társkapcsolatok hivatásos állományú vezetői, valamint az alapszervezettel szorosan együttműködő civil szervezetek vezetői és az Országos elnökség tagjai.

Az alapszervezet elnöke kifejtette a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elsődleges célja a betegség megelőzése és az egészség megőrzésére irányuló minden tevékenység.

Részletesen beszélt az oktatás területén végzett tevékenységeiről, és azokról a rendezvényekről melynek a célja az egészség megőrzésére és a betegség megelőzésére irányultak, pl. 10 000 lépés az egészségünkért, Ne cigizz, inkább biciklizz, Fiatalokkal az egészségért szellemi vetélkedő, Testközelben a rák, alkotói pályázat 3 éves kortól 23 éves korig . Rendhagyó osztályfőnöki órák keretében általános illemtan, a diszkó balesetek és petárda tüzek, és a csapvíz életre keltése, a Fele se mese a méhnyakrákról.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Szeptemberi programelőzetes

Férfiak klubja Melanoma klub Limfóma klub

Alapszervezetek

Gödöllői üdvözlet

Kedves új esztendőt váró Barátaink, Tagjaink, Követőink! Jó érzéssel zárhatjuk 2020-as évünket, hiszen a körülmények ellenére is erősödött közösségünk a számos ON és off line találkozáson, előadáson, sport-, egészségvédő- és megelőző programon. Kiscsoportos, Civil házbeli és városi rendezvény Olvass tovább...

Alapszervezetek

Elkezdte működését Pusztaszabolcson a Magyar Rákellenes Liga Lelkisegély Szolgálata

A MRL Pusztaszabolcsi Alapszervezete 2018. június 21-től várja Lelkisegély Szolgálatában a betegeket, hozzátartozókat. Helyszín: a Városi Önkormányzat földszintje (2490 Pusztaszabolcs,Velencei út 2.)