60 karkötőt készítettek a klubtagok

IX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét záró rendezvénye Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány programjához. Január 28-án az MRL Segítőszolgálat Reménység klubjában szorgos kezek fűzték a gyöngy karkötőket. 60 karkötőt készítettek el a résztvevők.

11 klubtag vett részt január 29-én a Méhnyakrák Megelőzési Hét záró rendezvényén a Kenézy Gyula Kórházban, ahol az előadások elhangzása után a csatlakozó iskolák adták át felfűzött gyöngyeiket. Ezt követően Gál Annamária az MRL Debreceni Segítőszolgálat vezetője adta át az elkészült karkötőket a szülészeti – és nőgyógyászati osztály főorvosának, hogy azokat az osztályon fekvő betegekhez juttassák el. A részvételért oklevelet kaptunk. A programon a Hajdúszoboszlói Alapszervezet tagjai is részt vettek.

Kozempel Zsuzsa
MRL vezetőségi tag

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Szent és Profán – egy kiállítás képei

Jöjjön el és nézze meg két fiatal művész kiállítását 2015. február 12-én 18:30 órakor a Berekai Art Studióban!

Egyéb

Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák – médiapályázat eredményhirdetés

A Magyar Rákellenes Liga és a a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya „Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák” címmel médiapályázatot hirdetett. A pályázat célja az volt, hogy a média segítségével elérjük, hogy az urak 40 éves kor fölött Olvass tovább...