2016. június 4-én a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Mentálhigiénés Műhely és a Szekszárdi Civil Kerekasztal meghívására a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is részt vett a meghívók által szervezett „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényen.

A Szekszárd Babits Mihály Kulturális Központ előterében civil szervezetek, önkéntes kezdeményezések kaptak lehetőséget a bemutatkozásra 10-18 óráig.

Csillagné Szántó Polixéna Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Humán Bizottság elnöke köszöntőjével megnyitotta a civil szervezetek rendezvényét.

Az „Önkéntesek Napja és a Hála- Gála„ rendezvényén zenés-táncos fellépők műsoraikkal kedveskedtek a jelenlévő meghívott vendégek és más érdeklődők számára, melyen 22 civil szervezet képviseltette magát.

A Nagyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet az „Ifjú Szív” Magyarországi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes asztalánál kapott lehetőséget a szemléltető anyagainak, valamint a Magyar Rákellenes Liga és külön a Szekszárdi Alapszervezet működésének bemutatására, ill. az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Római parti hajókirándulás 2.

A Hatvani Alapszervezet Természetjárók klubjának programja 2016. július 5-én. Az előző csoport kirándulásáról készült képeket látva kedvet kaptak tagjaink és egy újabb csoporttal kirándultunk a festői szépségű Római partra sétahajóval. Csatlakoztak a mai kirándulásunkhoz  a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek önkéntes segítőinek esetmegbeszélése

Időpont: 2017. szeptember 11. 9 óra A Hatvani Segítő Szolgálat önkéntes segítői esetmegbeszélésének mai témája a határvonalak szabályozása volt. Arról, hogy hogyan vállalhatunk felelősséget önmagunkért, társainkért, hogy ne csak sodródjunk és reagáljunk a minket érő Olvass tovább...

Alapszervezetek

XIII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét – méhnyakrákellenes program a Salgótarjáni Alapszervezet szervezésében

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete, a Mályvavirág Alapítvány és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont a „XIII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét” alkalmából 2019. január 22-én a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban figyelemfelkeltő programot szervezett A méhnyakrák a Olvass tovább...