Több százan gyűltek össze péntek este az Ezer lámpás éjszakája programon 2019. május 24-én a főtéren, hogy megemlékezzenek az eltűnt és elcsellengett gyermekekről.

A Polgármesteri Hivatal előtt a Dalvarázs kórus adott színes műsort, majd Horváth Richárd polgármester úrral közösen elsétáltak a Zagyva hídig ahol jelképesen felengedték a színes léggömböket.

A léggömbök egyfajta szimbólumot jelentenek,hogy minden egyes lufi vezessen haza egy-egy gyermeket.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének több tagja is részt vett, csatlakozott  az országos mozgalomhoz.

 

 

 

 

 

 

 

Hatvan 2019. május 24.                          Lazányi Jánosné elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!  

Alapszervezetek

Szlovákiába kirándult a Miskolci Alapszervezet

Szlovákia kirándulásunk 2019. 04. 11-én a Sirava széles tónál A Kelet-Szlovákiai síkság északi részén helyezkedik el a Széles-tó víztározó (Kelet-Szlovákiai tenger), főképpen üdülőközpontként szolgál. A 20. század hatvanas éveiben épült az ún. Vihorlat-alatti sárvidéken. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Siófoki Alapszervezet programjában a nyári elfoglaltságok után újra együtt a “MERIDIÁN” torna csapat! Hétfőn délelőttönként a ” Senior kuckóban” nevetéssel és célzott mozgással gyorsan repül az együtt töltött idő! Királyné Bostyai Mária az alapszervezet Olvass tovább...