2023.12.09.
Budapest
Elutaztunk Budapestre megnézni az ország karácsonyfáját. Budapesten egy kedves barátunk kalauzolt a karácsonyfához. Megcsodáltuk és utána megnéztük a Szent István Bazilikát is. Gyönyörű szép. Sétáltunk a karácsonyi vásári forgatagban. Ittunk finom forralt bort. Az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket.
2023.12.20.
Kékes
Ma is remekül éreztük magunkat. Elmenekültünk a gyöngyösi ködből a napsütötte Kékesre. Szikrázó hómező fogadott bennünket. Óvatosan lesétáltunk a sípálya mellett Mátraházára.(Óvatosan mert sok helyen csúszott, de szerencsésen leértünk) Mindig nagyszerű hangulatban telnek ezek a kicsit rövidebb túrák is.
Karácsony hetén sajnos csak ketten tudtak elmenni túrázni. De elmentek!
2023.12.29.
“Ó”-év búcsúztató
Egy nagyon jól sikerült ” Ó”-év búcsúztatót tartottunk a Sástónál. Ragyogó napsütésben volt részünk. Finomat ettünk, ittunk.(Nagyon finom házi hurkát, töltött káposztát, sokféle édes és sós süteményt). Nagyot sétáltunk a befagyott tó körül. Nagyon vidámra sikeredett a napunk.
Mindenkinek boldog új évet kíván a Gyöngyösi Alapszervezet minden tagja!
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tabuk nélkül a HPV-ről és a méhnyakrákról Balassagyarmaton

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont csatlakozva a Mályvavirág Alapítvány  „Vigyázz! Kész! Fűzz!” szlogenű országos programjaihoz 2019. január 30-án figyelemfelkeltő rendezvényt szervezett Balassagyarmaton a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium tanulói részére. Ismeretterjesztő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgás-Sportnap Miskolcon

2018. március 28 “Mozgás-Sportnap” elkezdődött  

Alapszervezetek

Erdei parti a Garadna völgyében

MRL Miskolc – A nyári programjainkat erdei partival kezdtük. Garadna közkedvelt kiránduló helyünk. A Bükk hegység természeti adottságai révén minden évszakban csodálatos élményt nyújt. 2017. május 24-én nyári programunkat, most már harmadik éve, közös bográcspartival Olvass tovább...