A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Vezette: Gősiné Lusztig Ildikó
Időpont: 2021. szeptember 2.

A MRL Hatvani Segítő Szolgálat minden évben összehívja önkéntes segítőit egy kötetlen esetmegbeszélésre, ahol beszámolnak önkéntes tevékenységükről.

Az idei találkozás kicsit másképp alakult, hisz a pandémia miatt nem találkozhattunk sem a kórházban fekvő betegekkel, sem a tagjainkkal.

Mai esetmegbeszélésünkön Lusztig Ildi kérésére beszámoltunk az elmúlt egy év történéseiről, örömeinkről, bánatunkról, hogy éltük meg a covid járványt?

Végre együtt lehettünk! Nagy örömmel üdvözöltük egymást: Hatvani, Kerekharaszti, Zagyvaszántói, Ecsédi, Rózsaszentmártoni, Gyöngyösi, Gödöllői, Budapesti, Egri önkéntes társainkkal.

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                  

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi készülődés az egészség jegyében – Egészségnap Hatvanban

Várjuk az érdeklődőket a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet aulájában. Ingyenes tanácsadás és szűrések felnőtteknek és gyermekeknek.

Alapszervezetek

Júliusi mozgásprogramok Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Hatvani Alapszervezet tagjai júliusban is folytatták mozgásprogramjaikat. Kis létszámban, a szabályokat – maszk és távolságtartás – betartva sétaköröket, nordic walking és kerékpár túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orvos-beteg találkozó a Csontritkulás Világnapja alkalmából

  A hatvani Albert Schweitzer Kórház  Egészségfejlesztési Irodája  a Csontritkulás Világnapja alkalmából felvilágosító előadásokkal és csontsűrűség méréssel egybekötött délutáni programot  szervezett a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai részére 2016. október 3-án. Előadók: Sándorné Buda Olvass tovább...