A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkéntesei is részt vettek a 2018. május 1-jei majálison a Népkertben.

Az ünnepre készülve már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk. S miközben Szinyei András alpolgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt is belobbant a tűz.

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, fogadtuk a hozzánk betérő vendégeket. Nem változtattunk a szokásunkon, idén is bográcsgulyást főztünk kb.70 tagunknak és vendégeinknek.

Talán annyi változás mégiscsak volt, hogy idén beneveztünk a Főzőversenyre Mácsai Tibi bográcsgulyásával!

Szép napot töltöttünk újból együtt többünk családtagjaival, akik szintén velünk voltak.

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával telt el a majálisunk.

Lazányi Jánosné elnök

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Hatvanban

Időpont:  2019. február 19.  10 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága a mai napon, 2019. február 19-én négy küldöttet választott: Lazányi Jánosné Balogh Margit Oláh Olvass tovább...

Egyéb

A kérdések csak jöttek…

„Kerekasztal beszélgetés a diagnózis és a terápia során felmerülő kérdésekről” címmel tartotta áprilisi klub rendezvényét a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 16-án a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban.

Alapszervezetek

Hívás klub záró összejövetel

december 10-én önkéntesekkel kibővített Hívás klubfoglalkozást tartottunk. A klubvezető köszöntötte a megjelenteket. Örömmel látta az örömöt a tagok arcán, a baráti beszélgetéseket a foglalkozás előtt, hiszen 2020. március 12-én volt utoljára tantermi klubfoglalkozás. Szabadtéri programok Olvass tovább...