A Hatvani Alapszervezet kirándulása május 20-án.

A Magyar Zene Háza a Városligeti-tó mellett, a Vajdahunyad vára és a Műjégpálya épülete közelében épült fel.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai a mai nap egyik helyszínének választották e csodás épület megtekintését.

Változatos, sokrétű, hazánk zenei múltjához és jelenéhez, kiemelkedő egyéniségeihez méltó kínálatával az új intézmény a zene nagyszerűségének hírnöke és fóruma lesz!

Városligeti sétánk során a  Széchenyi-szigeten található Vajdahunyad várat  is megnéztük, majd a Bazilikához és az Országházhoz sétáltunk el.

Élményekben gazdag, vidám napot töltöttünk el együtt 15-en!

Hatvan, 2022. május 20.                                          Lazányi Jánosné

Segítő Szolgálat vezetője

 

 

 

 

 

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan,

Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft, Hatvan Tv.

 

 

 

 

                                  

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kerékpáros felvonulás a Limfóma Világnap alkalmából Hatvanban is

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete is megszervezte 2019. szeptember 15-én a Limfóma Világnap tiszteletére a kerékpáros figyelemfelhívását. A DISZI parkolójánál volt a találkozó, nem csak kerékpárosok, de a Hatvani Futókör tagjai is részt vettek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás 4. Időpnt: 2018. szeptember 12. Vezeti: Poórné Mike Éva  A hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán rózsákkal díszített asztali díszt készítettünk! Az asztalunk dísze lesz otthon. Szorgos kezek ügyeskedtek, közben vidáman cseverésztünk.

Alapszervezetek

Iskolai felvilágosító program és gyöngyfűzés Siófokon

Alapszervezetünk a 2017. évben csatlakozott a  két siófoki középiskola –Baross Gábor Szakközépiskola és a Perczel Mór Gimnázium –  védőnői által szervezett méhnyakrák-hét eseményeihez. A tanulók előadásokon  a méhnyakrákról és egyébirányú szexuális vonatkozású tudnivalókról hallhattak, majd Olvass tovább...