A Hatvani Alapszervezet kirándulása május 20-án.

A Magyar Zene Háza a Városligeti-tó mellett, a Vajdahunyad vára és a Műjégpálya épülete közelében épült fel.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai a mai nap egyik helyszínének választották e csodás épület megtekintését.

Változatos, sokrétű, hazánk zenei múltjához és jelenéhez, kiemelkedő egyéniségeihez méltó kínálatával az új intézmény a zene nagyszerűségének hírnöke és fóruma lesz!

Városligeti sétánk során a  Széchenyi-szigeten található Vajdahunyad várat  is megnéztük, majd a Bazilikához és az Országházhoz sétáltunk el.

Élményekben gazdag, vidám napot töltöttünk el együtt 15-en!

Hatvan, 2022. május 20.                                          Lazányi Jánosné

Segítő Szolgálat vezetője

 

 

 

 

 

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan,

Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft, Hatvan Tv.

 

 

 

 

                                  

 

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Gyalogtúra Hatvan környékére

március 11-én 12 km-es távot tettünk meg, szint 75 méter, menetidő 4 óra. Túravezető: Mike Attila A túránk útvonala:  1.sz Általános Iskola  – Zagyva töltés – Laktanya sarka – Peres-tehenészet – Pálinka főzde – Kisgombos pihenő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Szekszárdon

Ha korai stádiumban fedezik fel a betegséget, nagy esély van a gyógyulásra A sétát a Tolna Vármegyei Kormányhivatal szervezte, összefogva a szekszárdi és a bonyhádi kórházzal, a várossal, sok klubbal, egyesülettel, és a Magyar Rákellenes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás, rózsaszín sétákon részvétel

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai és újra Norbi túrán vettek részt. Útvonal: Szilvásvárad és környéke. Részt vettünk az ecsédi és egri mellrák ellenes rózsaszín rendezvényen.  Köszönjük a meghívást.