A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban.

A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd előtt elkezdték és ebéd után is több gyerek fűzte a gyöngyöt vagy kukoricát. Fűzés közben beszélgettek. Mivel nem először vagyunk a táborban, akik korábban voltak, ismerősként üdvözölték őket. Sok gyerek tud szeretetet adni.

Önkéntes munka

A Karitatív testület önkéntes munkát szervezett 2021. július 27-én csomagolásra, adományok eljuttatására az EU-Roma Közösségi Házban. Alapszervezetünktől 6 fő vett rész. A résztvevők 450 csomagot készítettek és juttattak el rászorulóknak.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Jótékonysági napok

Egy jó cél érdekében egy borsodi városban is lehet társadalmi összefogás és az összefogással sok beteg ember életét tehetik szebbé, könnyebbé.

Alapszervezetek

Majális – csapatépítés a Miskolci Alapszervezetnél

MRL Miskolc – 2018. május 1-én virsli helyett lángos “Elláéknál” (csapatépítés)

Alapszervezetek

A szívbetegségek és a daganatellenes kezelések – Egerben

A MRL Egri Alapszervezete előadást szervez A szívbetegség és a daganatellenes kezelések címmel Előadó: Dr. Hanis Béla kardiológus főorvos Időpont: 2019. február 12. Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma