A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban.

A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd előtt elkezdték és ebéd után is több gyerek fűzte a gyöngyöt vagy kukoricát. Fűzés közben beszélgettek. Mivel nem először vagyunk a táborban, akik korábban voltak, ismerősként üdvözölték őket. Sok gyerek tud szeretetet adni.

Önkéntes munka

A Karitatív testület önkéntes munkát szervezett 2021. július 27-én csomagolásra, adományok eljuttatására az EU-Roma Közösségi Házban. Alapszervezetünktől 6 fő vett rész. A résztvevők 450 csomagot készítettek és juttattak el rászorulóknak.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Bakonyszücs 2014.

Ismét együtt lehettünk egy hétig egri és miskolci barátainkkal

Alapszervezetek

Gyöngyösiek túrája

2018.november 24-én kalandos túrán vettek részt tagjaink Tar, Fenyvespuszta és környékén. A táv 17 km volt.

Alapszervezetek

Megint a méhnyakrákról Egerben

A méhnyakrák előfordulása, kialakulása címmel, figyelemfelhívó rendezvényt szervezett a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete és a Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya az Egri Eszterházy Károly Egyetemen. Dr. Héjja – Nagy Katalin intézetigazgató megnyitója után a diákok Olvass tovább...