A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban.

A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd előtt elkezdték és ebéd után is több gyerek fűzte a gyöngyöt vagy kukoricát. Fűzés közben beszélgettek. Mivel nem először vagyunk a táborban, akik korábban voltak, ismerősként üdvözölték őket. Sok gyerek tud szeretetet adni.

Önkéntes munka

A Karitatív testület önkéntes munkát szervezett 2021. július 27-én csomagolásra, adományok eljuttatására az EU-Roma Közösségi Házban. Alapszervezetünktől 6 fő vett rész. A résztvevők 450 csomagot készítettek és juttattak el rászorulóknak.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Elhunyt Professzor emeritus Dr. Simon Tamás

2020-09-30 Életének 83-ik évében elhunyt Prof. emeritus Dr. Simon Tamás, az orvostudományok kandidátusa, a Magyar Rákellenes Liga korábbi elnöke, elnökségi tagja.  Nagyszerű orvostól, a Magyar Rákellenes Liga alapító tagjától, örökös támogatójától, későbben elnökségi tagjától és Olvass tovább...

Egyéb

Rák Világnapi rendezvény Hatvanban

2000-ben a Párizsi Charta február negyedikét a „Rák Világnapjává” nyilvánította, hogy a rák ellen folytatott küzdelem eszméje a világon élő összes ember szívében és gondolataiban éljen.

Alapszervezetek

Ami csak rajtad múlik, az megvalósítható! – Beszéljünk az Intim tornáról!

Időpont : 2017.  szeptember 7. csütörtök, 14 óra Előadó: Juhász Józsefné KIT- tréner A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet második félévi, őszköszöntő előadása az “Ami csak rajtad múlik”- című  előadás volt. Kellemes meglepetésemre sokan voltak kíváncsiak a Olvass tovább...