A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 7 önkéntese július 28-án negyedik alkalommal vett részt a nyári gyermek táborban.

A gyerekek már várták a gyöngyfűzést és a pattogatott kukoricából nyaklánc, karkötő fűzést. Ebéd előtt elkezdték és ebéd után is több gyerek fűzte a gyöngyöt vagy kukoricát. Fűzés közben beszélgettek. Mivel nem először vagyunk a táborban, akik korábban voltak, ismerősként üdvözölték őket. Sok gyerek tud szeretetet adni.

Önkéntes munka

A Karitatív testület önkéntes munkát szervezett 2021. július 27-én csomagolásra, adományok eljuttatására az EU-Roma Közösségi Házban. Alapszervezetünktől 6 fő vett rész. A résztvevők 450 csomagot készítettek és juttattak el rászorulóknak.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Elkezdte működését Pusztaszabolcson a Magyar Rákellenes Liga Lelkisegély Szolgálata

A MRL Pusztaszabolcsi Alapszervezete 2018. június 21-től várja Lelkisegély Szolgálatában a betegeket, hozzátartozókat. Helyszín: a Városi Önkormányzat földszintje (2490 Pusztaszabolcs,Velencei út 2.)

Alapszervezetek

Adventi rendezvény Egerben

Az Egri Alapszervezet vezetősége, a  2019-es év utolsó klubján, bensőséges ADVENTI rendezvényre hívta tagjait a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumába. Árvai Zoltán katolikus plébános ADVENTI gondolatait és dr. Kovács Kázmér és barátainak lelket melengető  műsorát hallgathatták Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hogy élted meg a bezártságot a járvány alatt?

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Beszélgetés Kiss Anett pszichológussal Időpont: 2021. július 12.   Több, mint egy éve tart a koronavírus járvány. Hogy élted meg a bezártságot? Legtöbbünk egyértelműen negatívan élte meg, és az volt a Olvass tovább...