A Hatvani Alapszervezet beszámolója

Beszélgetés Kiss Anett pszichológussal

Időpont: 2021. július 12.

 

Több, mint egy éve tart a koronavírus járvány. Hogy élted meg a bezártságot?

Legtöbbünk egyértelműen negatívan élte meg, és az volt a legrosszabb a vírushelyzetben, hogy nehezebben mozdulhattunk ki, ritkábban találkozhattunk a családtagokkal, nem ölelhettük magunkhoz szeretteinket.

Korlátozva éreztük magunkat a személyes szabadságunkban, nem tarthattunk összejöveteleket, nem utazhattunk korlátlanul.

Az általános bizonytalanságérzetben a legaggasztóbbnak az tűnt, hogy elveszíthetjük a családtagjainkat!

A kiscsoportos beszélgetés során a megbújt, eltitkolt félelmek, erős érzelmek előjöttek, jó volt végre kibeszélnünk közel egy év után kedves pszichológusunknak érzéseinket, hisz nyitott könyv vagyunk számára.

Sokunkkal tartotta telefonon a kapcsolatot az egy év alatt, próbált erősíteni minket!

Köszönjük Anett!

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.   

                                                                                

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Védőnői méhnyakszűrés

Intim kérdésekre is választ kaptunk   2015. szeptember 10-én a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet szervezésében, a CIC Civil Információs Centrum Szekszárd konferencia termében, 25 fő jelenlétében Gárdiné Kőszegi Lenke védőnő tartott előadást a fenti Olvass tovább...

Hegyvidéki Alapszervezet

Ajtódíszek a Kézműves foglalkozáson

A RákÁSZ Kézműves klub foglalkozásán ajtódíszeket készítettek. A résztvevők gyönyörű, színes anyagokkal dolgoztak és szemet gyönyörködtető alkotások készültek.

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért!

Tizenötödször rendezett Salgótarjánban figyelemfelkeltő rendezvényt az emlőrák világnapja alkalmából a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Salgótarjáni Mályvavirág Alapítvány, és ötödször színeiben és üzenetében is több volt ez a nap: Olvass tovább...