2024.03.04
Közgyűlés
Megtartottuk az éves közgyűlésünket. Meghallgattuk az elmúlt év eseményeinek a beszámolóját. Megvitattuk a pénzügyi beszámolót és a tagság egyhangúan elfogadta. A májusi választó küldöttgyűlésre a két jelöltet, Csontos Zsuzsanna felügyelő bizottsági tag, és Bári Jánosné etikai bizottsági tag jelölését a tagság szintén egyhangúan elfogadta. Murányi Gabriella bemutatta az elnökségi, felügyelő bizottsági, etikai bizottsági jelölteket. Ezután a Liga férfi tagjai egy kis nőnapi meglepetéssel, versmondással, virággal kedveskedtek a jelenlévő hölgyeknek. Puszival, pogácsával és különféle süteménnyel viszonoztuk.
2024.03.06.
Túra
Ha szerda, akkor a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai felkerekednek egy kis kirándulásra a Mátrába. Most is kilencen indultunk. Megtettünk több mint tizenkét kilométert. Az útvonalunk: Mátraháza – Hanák Kolos kilátó – Rákóczi forrás – Benedek útján le Mátrafüredre. Gyönyörű útvonalunk volt, már virítanak a sombokrok, bimbós a kökénybokor, éled az erdő, virágzik az ibolya, amit meg is kóstoltunk, mivel ehető.
Nagyon jó idő volt, habár egy két helyen sár is akadt.
2024.03.07
Balatonfüred, Szívkórház
Az Állami Szívkórházban gyógyuló kedves liga társunkat (hogy egy kicsit felvidítsuk) ismét meglátogatta öt ligatársunk. Lesétáltak a Balaton partra. Találkoztak kacsákkal, sirályokkal, szarkával is. Sétáltak a Tagore Sétányon.
Gyógyultan várjuk haza!
2024.03.23.
Kapcsolódások napja
A  MRL Gyöngyösi Alapszervezete hat fővel részt vett egy hagyományteremtő rendezvényen, amit a Gyöngyösi Kapocs dolgozói szerveztek. Az előadások témái: Család születik, A nőknek hasznos mozgáskultúra, A Nők elsárkányosodása ( humoros, férfi- nő kapcsolata), Nem elég nőnek lenni, annak is kell látszani, Testünk változásának titkai, azaz a tomboló hormonok, Mentális egészség. Az előadások érdekesek és hasznosak voltak.
2024.03.23.
Kézilabda meccs
Hat fővel ismét szurkoltunk a Gyöngyösi kézilabda csapatnak. Jól szurkoltunk! A csapatunk győzött az Egri kézilabda csapattal szemben! Megvertük őket 31-26-ra.
2014.03.15.
Koszorúzás
Az 1948-49-es magyar forradalom és szabadságharc emlékére az Orczy kastély falán elhelyezett emléktáblánál koszorúzást tartottak ahol a MRL  Gyöngyösi Alapszervezete is elhelyezte a megemlékezés koszorúját.
2023.03.27.
Túra a Mátrába
A Gyöngyösi liga túrázni vágyó és szerető tagjai két csapatra oszlottak. Az egyik csapat Sástó környékén beszélgetéssel, jó hangulatban sétált a kissé hűvös időben. A másik csapat a sárga szőlő útvonalon sétált a farkasmályi boros pincékhez, ahol borkóstolással és borvásárlással múlatta a jó időt. A túra végére még a nap is kisütött. A csapatok tíz és tizenegy fővel vettek részt a kiránduláson.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

  Időpont:   2017. február 22-én Poórné Mike Éva kézműves vezetésével elindult az idei kreatív klub, a Hatvani Segítő Szolgálat helyiségében.   A mai klubfoglalkozásunkon húzózárból készítettünk kitűzőt, karláncot – ki minek akarja használni. Ügyes kezek varrták, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Korán kell kezdeni az egészségtudatos életmódra nevelést!

A Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Salgótarjáni Alapszervezet felhívására Nógrád megye középiskolásainak 8 csapata vetélkedett az egészséges életmód tudnivalóiról 2017. február 15-én, az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódva. Már középiskolás korban meg lehet ismertetni a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mezőberényben is sétáltak a Rákellenes Világsétán

Mezőberényben is közel 40 fő sétált a meghirdetett VILÁGSÉTÁN vasárnap 15 és 16 óra között. A stafétaként megvalósult egyedülálló kezdeményezésre már III. alkalommal került sor 2023. január 8-án. A találkozó 15 órakor a Főtéri parkban Olvass tovább...