Roma közösség, roma polgármester asszonyának kérésére nyújtott támogatást a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Debreceni Segítő Szolgálattal karöltve.

A segítséget egy 56 év feletti férfi (családapa) rákos megbetegedés miatti őssejt átültetés utáni steril helyiség (steril szoba) kialakításához nyújtottuk. Egyeztettünk a feltételekkel kapcsolatban a műtétet végző orvosokkal, akik rendkívül segítőkészek voltak. Többször meglátogattuk a családot is a körülmények felmérése miatt és egy támogatót találtunk aki a mi felkérésünkre szakmai és anyagi segítséget adott rajtunk keresztül a családnak, a beteg férfinak.

Sikeres volt ez a tevékenységünk, és ráadásul az orvos csapattal valamint a Roma polgármesterrel is nagyon jó együttműködő kapcsolatot alakítottunk ki az intézkedések során.

Rendkívül hálásak a lelkes és sikeres közreműködésünkért.

Köszönjük a Magyar Rákellenes Liga Központi dolgozóinak a támogatását, és a helyi debreceni önkéntes segítőknek, akik hozzájárultak ehhez az eredményes munkához, köszönjük a fáradozásaikat!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egynapos sebészeti eljárások – Betegakadémia Miskolcon

Téma: Egynapos sebészeti eljárások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban Előadók: Dr. Szalmás Attila, a Multidiszciplináris Sebészeti Centrum osztályvezető főorvosa és Dr. Shittu Gafa, a Multidiszciplináris Sebészeti Centrum főorvosa A Covid-19 pandémia és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Edd magad egészségesre – Gödöllő

Figyeld meg a mosoly terjed! Akarom, hogy felismerjed, ha rám nézel, elkapod” (Aranyosi Ervin: A mosolyod add tovább!) Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kerékpáros vetélkedő a Limfóma Világnapon Miskolcon

A Miskolci Alapszervezet kerékpáros vetélkedőt szervezett középiskolásoknak a Limfóma Világnap alkalmából. A vetélkedőn 18 fő vett részt.