2015. október 21-én az Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet 3,5 milliárd forintból megújult teljes homlokzatának, a megépült új Központi Műtőblokknak, a Központi Sterilizálónak, egy szeptikus műtőnek, a fedett mentőbejárónak és a megújult Szülészeti Osztálynak átadási ünnepségén vehettem részt, képviselve a Magyar Rákellenes Ligát. A sikeresen megvalósított fejlesztéseket méltó ünnepség keretében adták át a betegellátásnak,a kórház dolgozóinak.


A megjelent vendégeket dr. Rétvári Bence államtitkár, Szabó Zsolt államtitkár, dr. Ónodi- Szűcs Zoltán államtitkár és dr. Stankovics Éva főigazgató köszöntötte.
Tisztelegve az intézmény névadója előtt, e jeles eseménnyel egybekötve rendezték meg az idei Albert Schweitzer napot és adták át az emlékplaketteket a kitüntetetteknek.
Az ünnepélyes szalagvágást követően végigjártuk az új létesítményt.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Jótékonysági rendezvényen szűrtek a Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a szervezők felkérésére 2021.szeptember 04-én részt vettek az Országos Mentőszolgálat  javára szervezett jótékonysági  “Salgó Charity Run 2021″ rendezvényen. A Liga szakképzett önkéntesei szájüregi szűrést, anyajegy szűrést, PSA tesztet Olvass tovább...

Alapszervezetek

ÉLŐ SZERETET EMBERTÁRSAINKÉRT

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a Mentálhigiénés Műhely meghívására részt vett 2021.12.07.én megrendezett eseményen, melyen 3 fővel képviselte az Alapszervezetét. Szikla József, az Alapszervezet elnöke személyesen vallatta a MIKULÁS szerepét, ajándékokkal (szaloncukor) kedveskedve a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta után KÉK séta Pusztaszabolcson

Idén először lesz KÉK séta Pusztaszabolcson! 2016. november 12-én 9:00 órára várnak minden érdeklődőt a Városháza parkolóban, hogy csatlakozzanak a Movember mozgalomhoz.