KÖZGYŰLÉS

Éves közgyűlésünket 2019. február 26-án tartottuk, amelyet a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda műsorával kezdtünk. Nagyon aranyosak volt a csöppségek, és megteremtették a kellő hangulatot a program folytatásához. Táncuk legvégén megtornáztattak minket is.

Ezután folytattuk a délután hivatalos részét. Cseh Istvánné Alapszervezeti vezető megkérte Patakiné Vitális Katalint, hogy vállalja el a levezető elnöki tisztséget. Ezt követően egy vezetőségi tagot és 3 küldöttet választottunk a szabályok betartásával.

Cseh Istvánné ismertette a 2018-as év eseményeit, majd a 2019-es év tervezett programjait.

Mihók László országos jelölő bizottsági tag az országos választásra jelöltek neveit és válaszukat ismertette, amelyet Alapszervezetünk tagsága is megszavazott.

Szavazás közbeni szünetben pogácsával és ásványvízzel kínáltuk megjelent ligatagjainkat.

80 db szavazatot számoltak az ezzel megbízott személyek.

SZERESD A FÁT!

Ligatagjainkból néhányan platánfát ültettünk a Borsodnádasdi Mesekert óvoda kertjében 2019. március 5-én, és a kicsikkel együtt kézenfogva körbesétáltuk az újonnan elültetett fát.

Ez a fa a nemzeti ünnep, a nemzeti összetartozás jelképe lesz, ahol az óvodások majd elhelyezik a megemlékezés zászlait.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Dübörgött a Művelődési Ház a nevetéstől, vastapstól – Nemzeti Rákellenes Nap Hatvanban

Időpont: 2018. április 12. csütörtök 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. A Magyar Rákellenes Liga 1993-tól minden évben NEMZETI RÁKELLENES NAP -ot szervez április 10-én dr. Dollinger Gyula (1849–1937) sebész, egyetemi tanár születésnapján, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ön választ, mi segítünk – Tesco pályázat

2020-0-23 A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálata 2019 októberében meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program hetedik fordulójában pályázott. Megnyertük és március 17-én átvehettük immár második alkalommal a 400 000 Ft-os fődíjat! Alapszervezetünk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Salgótarján – novemberi programajánló

November 15. Egészségklub „Mért fontosak a szűrővizsgálatok és mit képvisel a „MOVEMBER MOZGALOM”? A Férfisors című ismeretterjesztő dokumentumfilm vetítése, szóbeli és írásbeli információ a „férfi betegségekről”, ingyenes PSA teszt. Szakértő vendég: Dr. Angyal Dávid Helyszín: Olvass tovább...