https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-944547125

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A „10 Ezer Lépés Program” keretén belül 2022. június 20-án Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga elnöke és felesége Winkler Violetta irodavezető országjáró kerékpártúrát tettek érintve az útvonalukba eső MRL alapszervezeteit. Városunkba 2022. június 20-án 15.30 óra körül érkeztek a Gyöngyösi Állatkerthez. Fogadásukra kerékpáros összejövetelt szerveztünk, ahol részt vettek a Mátra Biker Sport Club képviselői is. Innen egyenesen a Fő térre kerekeztek a résztvevők, s itt várták a csapatot alapszervezetünk azon tagjai is, akiknek nem volt lehetőségük kerékpározni.

Kárpáti István, Gyöngyös Város alpolgármestere üdvözlő beszéde, valamint Rozványi Balázs elnök úr köszöntője után Nagyné Tóth Márta a gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyógytornásza egy kis közös mozgásra, tornára buzdította a közönséget. A rendezvényt a városunk televíziója, a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Mindeközben Gyöngyössolymoson szorgos kezek főzték a bográcsgulyást tagtársaink, a Hevesi házaspár kertjében, ahol egy ünnepi estebéddel összekötött beszélgetéssel folytatódott a program és meglepetésül Asztalos Miklós, Gyöngyössolymos polgármestere is üdvözölte Elnök urat és feleségét, valamint a megjelent tagjainkat.

Másnap reggel Elnök úrék Berekfürdőre folytatták útjukat. Reméljük, sikeresen fejeződött be a kerékpáros országjárásuk és úgy sikerült, ahogyan tervezték.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Kirándulás Kiskörén és Poroszlón

Július 2-án egésznapos kirándulást szerveztünk a MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezet tagjainak. Megnéztük a Kiskörei Vízlépcsőt, majd Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban gyönyörködtünk a csodás vízivilágban.

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét (2022. január 17-23.) keretében január 17-én gyöngyös fűzött. Az eseménnyel a Mályvavirág Alapítvány „Életem Gyöngye” című kampányához is csatlakoztunk. Ez alkalomból a kampány jelképévé vált gyöngyfűzésre gyűlt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabuk nélkül a HPV-ről és a méhnyakrákról Balassagyarmaton

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont csatlakozva a Mályvavirág Alapítvány  „Vigyázz! Kész! Fűzz!” szlogenű országos programjaihoz 2019. január 30-án figyelemfelkeltő rendezvényt szervezett Balassagyarmaton a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium tanulói részére. Ismeretterjesztő Olvass tovább...