A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A „10 Ezer Lépés Program” keretén belül 2022. június 20-án Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga elnöke és felesége Winkler Violetta irodavezető országjáró kerékpártúrát tettek érintve az útvonalukba eső MRL alapszervezeteit. Városunkba 2022. június 20-án 15.30 óra körül érkeztek a Gyöngyösi Állatkerthez. Fogadásukra kerékpáros összejövetelt szerveztünk, ahol részt vettek a Mátra Biker Sport Club képviselői is. Innen egyenesen a Fő térre kerekeztek a résztvevők, s itt várták a csapatot alapszervezetünk azon tagjai is, akiknek nem volt lehetőségük kerékpározni.

Kárpáti István, Gyöngyös Város alpolgármestere üdvözlő beszéde, valamint Rozványi Balázs elnök úr köszöntője után Nagyné Tóth Márta a gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyógytornásza egy kis közös mozgásra, tornára buzdította a közönséget. A rendezvényt a városunk televíziója, a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Mindeközben Gyöngyössolymoson szorgos kezek főzték a bográcsgulyást tagtársaink, a Hevesi házaspár kertjében, ahol egy ünnepi estebéddel összekötött beszélgetéssel folytatódott a program és meglepetésül Asztalos Miklós, Gyöngyössolymos polgármestere is üdvözölte Elnök urat és feleségét, valamint a megjelent tagjainkat.

Másnap reggel Elnök úrék Berekfürdőre folytatták útjukat. Reméljük, sikeresen fejeződött be a kerékpáros országjárásuk és úgy sikerült, ahogyan tervezték.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ingyenes melanoma szűrés Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat beszámolója Négy éve végzünk melanoma szűrést Debrecenben, ezen a nyáron is meghirdettük az ingyenes szűrést. György Zoltán a Kerekestelepi Termálfürdő igazgatója engedélyezte a fürdő területén a szűrést. A fürdő Olvass tovább...

Alapszervezetek

A méhnyakrákról középiskolásoknak

Február 15-én két kiváló előadást hallgattunk. A részvételi visszajelzések alapján két helyszínen tudtuk megtartani az előadásokat szekszárdi középiskolás diákok, pedagógusok és meghívott vendégek számára. Előadók: Tóth Icó a “Minden Anyuka Meggyógyul”című könyv írója Gárdiné Kőszegi Olvass tovább...