A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A „10 Ezer Lépés Program” keretén belül 2022. június 20-án Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga elnöke és felesége Winkler Violetta irodavezető országjáró kerékpártúrát tettek érintve az útvonalukba eső MRL alapszervezeteit. Városunkba 2022. június 20-án 15.30 óra körül érkeztek a Gyöngyösi Állatkerthez. Fogadásukra kerékpáros összejövetelt szerveztünk, ahol részt vettek a Mátra Biker Sport Club képviselői is. Innen egyenesen a Fő térre kerekeztek a résztvevők, s itt várták a csapatot alapszervezetünk azon tagjai is, akiknek nem volt lehetőségük kerékpározni.

Kárpáti István, Gyöngyös Város alpolgármestere üdvözlő beszéde, valamint Rozványi Balázs elnök úr köszöntője után Nagyné Tóth Márta a gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyógytornásza egy kis közös mozgásra, tornára buzdította a közönséget. A rendezvényt a városunk televíziója, a Gyöngyös TV is figyelemmel kísérte.

Mindeközben Gyöngyössolymoson szorgos kezek főzték a bográcsgulyást tagtársaink, a Hevesi házaspár kertjében, ahol egy ünnepi estebéddel összekötött beszélgetéssel folytatódott a program és meglepetésül Asztalos Miklós, Gyöngyössolymos polgármestere is üdvözölte Elnök urat és feleségét, valamint a megjelent tagjainkat.

Másnap reggel Elnök úrék Berekfürdőre folytatták útjukat. Reméljük, sikeresen fejeződött be a kerékpáros országjárásuk és úgy sikerült, ahogyan tervezték.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösiek Bakonyszücsön

Meglátogattuk Márta néni sírját. Egy csokor virággal emlékeztünk az elhunytra.  Megbeszéltük, hogy mennyit tehetünk az egészségünkért mozgással és prevencióval. Sokat mozogtunk és túrákon vettünk részt, segítettünk a felújított otthon átadásának takarításában.

Alapszervezetek

Közgyűlés, küldöttek választása Gyöngyösön

Június 7-én megtartottunk a 2021 évi első taggyűlésünket kint a szabadban. Nagyon örültünk egymásnak, már régen találkoztunk a koronavírus járvány miatt. A taggyűlésen megbeszéltük a június 15-én tartandó választások menetét és a beszámolókat, valamint a Olvass tovább...