A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata az Európai Rákellenes Hét alkalmából

Vidám Úszóversenyt

szervezett a  Heves megyei Alapszervezetek tagjai részére 2017. május 27-én Hatvanban, a Markovits Kálmán uszodában.

Az Úszóversenyt megnyitották:

  • Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere
  • Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke

Felhívásunkra öt alapszervezet jelezte részvételi szándékát. Négy korosztály sorakozott fel a rajtnál: 40-50, 51-60 és a 61-70, 70…. év felettiek. Külön úsztak a hölgyek és urak.

Évek óta részt vesz a versenyünkön és együtt úszik betegeivel, dr. Nagy Emese a hatvani kórház onkológusa! Köszönjük szépen,n agy megtiszteltetés számunkra!

Nemcsak a betegségben átesett és gyógyulófélben lévő betegek úsztak, hanem családtagjaik is büszkén részt vettek a versenyen.

A daganatos betegeknek szükségük van a mozgásra, örömteli együttlétre betegtársaikkal, barátaikkal, ezért is  volt fontos számunkra ez a nap.

Célkitűzésünk minél több ilyen programot szervezni, mint ahogy tettük eddig is – tornázunk minden héten, alkalomszerűen kerékpározunk, gyalogtúrázunk – betegségből gyógyultak és családtagok, barátok!

Az Úszóversenyt jövőre is meg szeretnénk rendezni, fiatalok bevonásával!

48 fő részvevő vett részt a versenyen, bízom benne, hogy jövőre még többen leszünk!

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás 2.

Időpont: 2016. március 17. 14 óra Vezető: Poórné Mike Éva kézműves Az év második  kreatív  klubfoglalkozásán tavaszi virágokkal díszített  ceruzatartó dobozkát készítettünk dekopázs technikával. Gyűjteményünkből elővarázsolt szebbnél szebb szalvétákat használtunk fel remekművünk elkészítéséhez. Közben megbeszéltük az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ökológiai lábnyom – előadás Debrecenben

Hívás klub – Debreceni Alapszervezet November 10-én klubfoglalkozásra érkeztek a tagok az Onkoradiológia szeminárium termében. A borús idő ellenére 32 fő vett részt a foglalkozáson, amíg gyülekeztek a résztvevők kis csoportokban beszélgettek. Most is voltak, Olvass tovább...

Alapszervezetek

A mozgás hatása testi-lelki egyensúlyunkra 2.

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klubjában folytatódott a februári téma : „A mozgás jótékony hatása testi-lelki egyensúlyunkra” címmel Vitek Annamária gyógytornász vezetésével. Az elméleti bevezetőben ismét elhangzott, hogy az egyén lelki állapota testi egészsége Olvass tovább...