A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2017.03. 27-i  Stresszoldó Klubjának vendég előadói Jászberényi Tünde és Péter, a Szívbölcső Műhely tagjai voltak.

Először Jászberényi Tünde előadásában hallhattunk a hangfürdő jótékony hatásairól: beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, energetizál, sejtszíntű megújulást biztosít, harmonizálódik a pulzusszám és a vérnyomás, az idegrendszer megnyugszik.

Ezután egy félórás „hangfürdőben” megtapasztalhattuk a teljes ellazulás élményét, a kis hangtálak és az óriás gongok szakavatott megszólaltatásával. Az óriás gong által keltett „hangcunami” végén „kidobhattunk” gondolatban egy minket bántó, zavaró, kellemetlen dolgot. A bemutató után egyénileg is megismerkedhettek a jelenlévők ezekkel a keleti gyógyászatban több ezer éve használatos eszközökkel.

Nagyon különleges és kellemes élményben lehetett része a megjelent 32 fő érdeklődőnek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet önkéntes segítőinek köszöntése

Időpont: 2018. szeptember 22. szombat Helyszín: Doktay u. 18. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének és Segítő Szolgálatának közel húsz fős önkéntes segítői a mai napot együtt töltötték vidám, beszélgetéssel, főzőcskézéssel. Csekélyke jutalmazás volt ez Olvass tovább...

Alapszervezetek

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete a”Zagyva Nap” rendezvényen

A Zagyvaforrás Egyesület felkérésére a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei és tagjai is részt vettek 2022. szeptember 24-én a Zagyvaróna Sporttelepen megrendezett eseményen.  Standunkon a délelőtt folyamán önkénteseink szóbeli és nyomtatott hiteles információt adtak Olvass tovább...