2017. május 20-án közös sétával indult a program. Az Albert Schweitzer Kórház főbejáratánál volt a találkozónk, és zeneszóra sétáltunk ki több százan a Polgármesteri Hivatal elé.

Horváth Richárd polgármester úr és Stankovics Éva főigazgató ünnepi köszöntőjével nyílt meg a Richter Egészségváros egésznapos programja.

Egészségügyi szűrések és mérések, megelőző tanácsadások, életmódvezetés, testmozgás, valamint sztárfellépő – Wolf Kati koncert- is volt a Richter Egészségváros programján.

Katus Attilával is találkoztunk, tornáztunk.

Mindezzel pedig az Albert Schweitzer Kórháznak gyűjtöttek: a nap végén át is adták az 5,8 millió forintos támogatást!!

A Magyar Rákellenes Liga tagjai közül közel százan részt vettek a sétán és a szűréseken, hogy részvételükkel is hozzájáruljanak szeretett, szép kórházunk fejlődéséhez.

Lazányi Jánosné
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Vámosújfalura

Sorsunk Borsod – a Miskolci Alapszervezet következő kirándulása Megtisztelő volt a Magyar Rákellenes Liga Miskolci alapszervezetének tagjainak, hogy Vámosújfalú polgármestere, Jadlóczki Lajos úr meghívta tagjainkat a 2018.06.09-én tartott Vámosújfalui rendezvényekre. Vámosújfalú a festői Zemplén, ezen Olvass tovább...

Alapszervezetek

Március havi taggyűlés Eleken

A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete megtartotta március havi taggyűlését, mely egyben ünnepi alkalom is volt. A rendezvényen, melyen 30 fő vett részt, húsvéti nyuszikat készítettünk rendkívül vidám hangulatban. Az összejövetel végén a Rákellenes Liga Olvass tovább...