Október 29-én vasárnap, a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezete változatos programmal várta az önkéntes véradókat és az érdeklődőket egész napos rendezvényén.

Véradás, zenés , táncos műsorok, jóga bemutató, óránkénti tombola sorsolás, valamint egészség megőrzésre irányuló szűrések is a program része volt.

Ezen a rendezvényen vett részt különféle szűrésekkel, tanácsadással a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete is. Köszönjük a meghívást köszönjük, hogy mi is részesei lehetünk már évről évre, ennek a nagyon jó és hasznos kezdeményezésnek.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Jubileumi rendezvény Hajdúszoboszlón

2017.március 21-én, kedden 16 órakor jubileumi rendezvényt tart a Hajdúszoboszlói Alapszervezet a Hotel Délibáb Mirage rendezvénytermében. Kérjük, részvételi szándékát jelezze a szoboszlorakliga@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 70 394 4858-as telefonszámon.  

Alapszervezetek

Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét záró rendezvénye Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata ebben az évben is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány programjához. Január 26-án az MRL Segítőszolgálat Reménység klubjában szorgos kezek fűzték a gyöngy karkötőket. 30 karkötőt készítettek el a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Karancslapujtőn

A Karancslapujtői Önkormányzat felkérésére 2016. június 25-én a Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya munkatársaival együtt a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei segítettek a karancslapujtői egészségnapon. A Falunap keretén belül, a délelőtt folyamán az érdeklődők egészséges táplálkozási tanácsadáson, Olvass tovább...