Október 29-én vasárnap, a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezete változatos programmal várta az önkéntes véradókat és az érdeklődőket egész napos rendezvényén.

Véradás, zenés , táncos műsorok, jóga bemutató, óránkénti tombola sorsolás, valamint egészség megőrzésre irányuló szűrések is a program része volt.

Ezen a rendezvényen vett részt különféle szűrésekkel, tanácsadással a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete is. Köszönjük a meghívást köszönjük, hogy mi is részesei lehetünk már évről évre, ennek a nagyon jó és hasznos kezdeményezésnek.

Kapcsolódó bejegyzések

Események

Harcosok Klubja

Csatlakozzon Ön is hozzánk 2015. szeptember 30-án!

Alapszervezetek

Séta a mellrák ellen – Gyöngyösön

  A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezet tagsága meghívott bennünket 2016. október 7-én 17 órára, az Emlőrák Ellenes Világnap alkalmából ismét megrendezésre kerülő figyelemfelkeltő sétájukra és az azt megelőző előadásra. Dr. Gulyás Zoltán szülész-nőgyógyász, klinikai szakonkológus „Rosszindulatú Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi majális szűréssel

A Tabi Alapszervezet az EFI – vel közösen szervezett programot a majálison 2022. május 1-jén 13-18 óráig. A prevenciós standnál szűrési tanácsadással és alapszűrésekkel várták az érdeklődőket.