A GDL első évének utolsó megmozdulása a legszebb ünnephez, a karácsonyhoz kötődött. December 14-én pénteken nyitotta meg kapuit itt Gödöllőn a már hagyománnyá vált Adventi vásár.

A Főtéren délután 15.00 órára meghirdetett „Civil szervezetek karácsonya” szervezői nemcsak gyönyörű versekkel és karácsonyi dalokkal készültek, hanem egy kis megvendégeléssel is – saját készítésű süteményekkel, pogácsákkal és forró italokkal – a kilátogatók részére. Ehhez a megmozduláshoz csatlakoztunk mi -a GDL – és lehettünk így résztvevői, lehetőséget kapva arra, hogy minél több emberhez eljusson megalakulásuk, létezésünk Gödöllő városában. S ahogy a fotó is bizonyítja a mottónk is teljes valójában megjelent – „nemcsak” az arcokon – biztatva mindenkit, hogy a mosolynak ereje van és a 2019-es esztendőben is

ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT!!!!!!     

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Önkéntes betegsegítő képzés Szombathelyen

A Magyar Rákellenes Liga Szombathelyi Alapszervezete önkéntes betegsegítő, beteglátogató képzést indít 2013. október 29-én.

Egyéb

Sejtszintű megújulás természetes anyagokkal

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2013. január 15-i évnyitó programjának felkért előadója Jászberényi Péter keleti mozgásterapeuta volt, aki „Sejtszintű megújulás természetes anyagokkal” címmel tartott előadást.

Egyéb

Rekordösszegű támogatás

Köszönjük a Pittsburgh Steelers és a Rába ETO rajongóink, hogy a Pink Month akció keretében 1 millió Ft-tal támogatták a Magyar Rákellenes Ligát. További jó szurkolást kívánunk! http://steelers.hu/pink-month/