A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Ezen a december 7-i szerdán igen kevesen (öten) indultunk el Gyöngyössolymosra, hogy teljesítsük kitűzött célunkat. Sokan megijedtek az előző napok esőzésétől. A kicsit hűvös és ködös reggel után csodálatos, verőfényes napsütésben volt részünk.

Eredeti tervünk a Cserkő-tó felkeresése volt, de menet közben ezt megváltoztattuk és helyette felkapaszkodtunk egy fennsíkszerű nyílt területre, ahol cserjék és kis növésű fák között élvezhettük a napsütést és a kilátást, miközben haladtunk vissza Gyöngyössolymosra a kiinduló pontunkra a Kerek-gyepre. Itt elidőztünk egy kicsit, elfogyasztottuk elemózsiánkat a Gyöngyös-patak halk csörgedezését hallgatva.

Örömmel töltött el bennünket, hogy nem riadtunk vissza az időjárás miatt, mert ez egy gyönyörű nap volt kinn a természetben!

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ami csak rajtad múlik, az megvalósítható! – Beszéljünk az Intim tornáról!

Időpont : 2017.  szeptember 7. csütörtök, 14 óra Előadó: Juhász Józsefné KIT- tréner A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet második félévi, őszköszöntő előadása az “Ami csak rajtad múlik”- című  előadás volt. Kellemes meglepetésemre sokan voltak kíváncsiak a Olvass tovább...

Alapszervezetek

STRESSZOLDÓ CSOPORTFOGLALKOZÁS I/4.

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2022. június 13. hétfő 14 óra Vezető: Kis Anett pszichológus Az év első félévének záró csoportfoglalkozása volt a mai. Az előző hónap történéseiről, házi feladatunkról számoltunk be, majd a nyári Olvass tovább...