A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Ezen a december 7-i szerdán igen kevesen (öten) indultunk el Gyöngyössolymosra, hogy teljesítsük kitűzött célunkat. Sokan megijedtek az előző napok esőzésétől. A kicsit hűvös és ködös reggel után csodálatos, verőfényes napsütésben volt részünk.

Eredeti tervünk a Cserkő-tó felkeresése volt, de menet közben ezt megváltoztattuk és helyette felkapaszkodtunk egy fennsíkszerű nyílt területre, ahol cserjék és kis növésű fák között élvezhettük a napsütést és a kilátást, miközben haladtunk vissza Gyöngyössolymosra a kiinduló pontunkra a Kerek-gyepre. Itt elidőztünk egy kicsit, elfogyasztottuk elemózsiánkat a Gyöngyös-patak halk csörgedezését hallgatva.

Örömmel töltött el bennünket, hogy nem riadtunk vissza az időjárás miatt, mert ez egy gyönyörű nap volt kinn a természetben!

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó RÁKELLENES VILÁGNAPI rendezvényre Hatvanba

Tisztelettel Meghívjuk Önt a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet szervezésében megrendezésre kerülő „(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen” RÁKELLENES VILÁGNAPI RENDEZVÉNYÜNKRE ! Időpont: 2016. február 12. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődés Ház, Hatvan, Kossuth tér Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szekszárd – Egészséges mindennapok

MEGHÍVÓ A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete ezúton meghív minden kedves érdeklődőt Monspart Sarolta tájfutó világbajnok „Egészséges mindennapok” című előadására. Időpont: 2015. november 19. (csütörtök) 17.00 óra Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Szekszárd, Szent István Olvass tovább...