Borsodnádasd Önkormányzata március 24-én a Föld napja alkalmából fáklyás esti sétát szervezett 19 órától. A Petőfi téren gyülekeztünk, itt osztogatták a fáklyákat használt elemért cserébe. Kb. 50-en jöttünk össze – ebből – 20 fő volt Ligatag.

Két és fél kilométer volt az út hegyre fel a Balatoni tetőig. Ott találkoztunk a Heves megyei Balaton községből induló csapattal, ők is 50 fő körül lehettek. Fúvószenekaruk vidám zenéket játszott, majd forró teát és forralt bort lehetett inni az esti hidegben.

Nagyon hangulatos volt a találkozó és jól éreztük magunkat. Ami emelte a hangulatot, az a két település találkozása volt.

Természetesen az esti séta figyelemfelhívás volt a környezetünk védelme érdekében. Akik csak hírét hallották ennek a sétának, azok is jelezték, hogy a következő évben velünk jönnek.

Cseh Istvánné
Borsodnádasdi Alapszervezet

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

“Légy Tudatos” vetélkedő középiskolásoknak

Párizsban 2000. februárjában tartották az első rákellenes világkongresszust, ahol a résztvevők világméretű összefogásra szólító dekrétumot írtak alá a rák elleni küzdelemre. Azóta február 4. a Rákellenes Világnap. Sajnos világméretű probléma, hogy a rosszindulatú daganatos megbetegedések Olvass tovább...

Alapszervezetek

Immunrendszerünk és a rák – előadás Egerben

Az Egri Alapszervezet márciusi klubrendezvényén dr. Maszárovics Zoltán immunológus, a Markhot Ferenc Kórház orvosigazgatója előadását hallgatták meg a résztvevők az immunrendszer szerepéről és feladatairól a szervezet működésében, valamint szerepéről a daganatok kialakulása során.

Alapszervezetek

Adventi rendezvény Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet december 11-én, az év utolsó klubnapján, bensőséges ünnepi ADVENTI rendezvényre hívta tagjait. A  Tinódi Sebestyén Tagiskola negyedik osztályos tanulóinak zenés, táncos műsora, valamint a csengettyűsök csodálatos harangjátéka, éneke lenyűgözte Olvass tovább...