Időpont: 2017. március 13.  14 óra
Helyszín: a Hatvani Segítő Szolgálat irodája

A mai csoportfoglalkozásról :

A hétfői csoportfoglalkozást progresszív relaxációs gyakorlattal kezdtük, a két új  csoporttag is megismerkedett ezzel a relaxációs módszerrel, illetve a mély légzés technikával.

A relaxációs gyakorlat  után egy betegségreprezentációs feladat következett. A feladatban minden csoporttag megpróbálta elhelyezni a betegséget (szemléletesen ábrázolva körökkel) jelenlegi élethelyzetében, hogyan befolyásolja életét, kapcsolatait, fontos élettereit. A csoportmunka bensőséges hangulatban zajlott.

Lazányi Jánosné

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Városi Sportos Egészségnap Salgótarjánban szűrővizsgálatokkal

Hosszú kényszerszünet után újból a megszokott helyen került lebonyolításra a népszerű városi rendezvény a főrendező, a Salgótarjáni Szabadidősport Egyesület irányításával, ahol mód volt sokféle mozgástípussal tenni az egészségünkért és egyúttal tájékozódni egészségi állapotunkról. A rendezvényen Olvass tovább...

Alapszervezetek

Megalakult a Sárszentágotai Alapszervezet

2016. február 12-én megalakult a Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezet. Szeretettel köszöntjük új tagjainkat!

Alapszervezetek

Kerékpártúra:  Apci tengerszem – Hatvan 20 km    

Időpont: 2017. július 16. Az egykori andezit bánya helyén megszületett tavacskát, a Széles-kő bányatavat 10-15 méter magas sziklafalak veszik körül. A megfogalmazhatatlan színekben pompázó kristálytiszta vizű bányató, és a környékén való séta vagy túra felejthetetlen Olvass tovább...