A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai idén is, immár nyolcadik alkalommal összegyűltek, hogy összeállítsák mikuláscsomagjaikat, amelyekkel a betegek és a páciensek gyógyulásáért dolgozók napjába kívánnak egy kis ünnepi varázst csempészni.

Szaloncukor, mézes puszedli, tea, a saját készítésű díszített teásbögre és gyertyatartó, illetve abba való gyertya, karácsonyfa dísz, Béres csepp került minden csomagba, amelyből természetesen idén sem maradhatott ki a karácsonyi képeslap, rajta a kézzel írott biztató üzenetünk, és karácsonyi jókívánságaink .

A szeretetcsomagokat december 4-én, szerdán kézbesíti majd az alapszervezetük „Mikulása” az Onkológiai Centrum betegeinek és szakszemélyzetének, a sugárterápiás osztályán dolgozók egy ajándékkosarat kapnak.

A szeretetcsomagok összeállítása több éves hagyomány már a MRL Salgótarjáni Alapszervezeténél, célja nem más, minthogy advent idején az ajándékokkal, kedves szóval és beszélgetéssel becsempésszük az otthon melegét a kórtermekbe.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretetcsomagok átadása Mikulás napján

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei hatodik éve készítenek  „szeretetcsomagokat a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak. A József Attila Művelődési Központ Klubtermében 2022. november 22-én Olvass tovább...

Alapszervezetek

Több, mint háromszáz vásárló fűzött föl gyöngyöt Hatvanban, a Tescoban

Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából a Mályvavirág Alapítvány felhívására a „Gyöngyposta” Együtt a méhnyakrák ellen! gyöngyfűző programunk  2017. január 21-én, szombaton 10-13 óráig volt a hatvani TESCO Áruházban. A gyöngy a méhnyakrák és a HPV elleni védelmet Olvass tovább...

Alapszervezetek

FŐ AZ EGÉSZSÉG

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat A Fő az egészség! programunk újra sikeres volt és sok meglepetést tartogatott nekünk. Nem csak azért, mert új recepteket és módszereket ismerhettünk meg, különleges gombócot és édességként lepcsánkát készítettünk édes Olvass tovább...